featured
Hydrominer

Çevre dostu madencilik şirketi Hydrominer halka açılıyor: Hedef Londra borsaları

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para madenciliği için yüksek düzeyde enerji gerektiği artık bilinen bir gerçek. Madencilik faaliyetlerinde gereken enerji miktarının karşılanabilmesi adına çevre dostu teknolojiler kullanılması, sektörden doğacak zararları minimize edecektir. Bu doğrultuda, çevre dostu olma ilkesiyle geçen yıl faaliyete başlayan Hydrominer, 2019’da Londra borsalarında halka açılmaya hazırlanıyor.

Hydrominer küresel genişleme planını finanse etmek istiyor

Avustralya’nın önde gelen kripto para madenciliği firmalarından olan Hydrominer GmbH’nın 2018’de Londra Menkul Kıymetler Borsası AİM’de halka arz (IPO) planladığı bildirildi. Şirketin kripto para pazarlarındaki mevcut Blockchain meraklılarından yararlanmak için değil, küresel genişleme planını finanse etmek için bu yola başvuracağı öğrenildi.

Geçen Kasım ayında gerçekleştirdiği ICO’da topladığı 2.7 milyon dolar ile piyasaya adım atan Hydrominer’ın finans direktörü Davis Guttman, konuyla ilgili şu sözleri sarfetti:

Yatırımcıların riskli bir piyasaya yatırım yaparken bunu güven çerçevesi içinde faaliyet gösteren bir şirkette yapmalarını istiyorum. Halka arzda çift rakamlı bir kaynak elde etmeyi umuyoruz, şirket için kullanabileceğimizden daha fazlasını hedeflemiyoruz.

Çevreci Bitcoin

Avusturya’da 2 binden fazla küçük hidroelektrik santrali var ve birçoğu terk edilmiş durumda. Bu kullanılmayan potansiyelin içine girerek enerjiyi ucuza getirmek mümkün.

Kripto para sağlayıcı istasyonlarını Alp Dağları’nın yakınlarındaki konteynırların içine yerleştiren Hydrominer, bu sayede elektrik enerjisine kilovat saat başına 4.5 sent ile AB ortalamasından yüzde 85 daha az ödüyor.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin