Riccardo Spagni, topluluğun kritik bug’u çözmek için attığı adımları anlatıyor

Huobi Pro Monero’yu (XMR) listeliyor: XMR ne durumda?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün 130’dan fazla ülkede yaygın olan ve önde gelen kripto para borsalarından biri olan Huobi Pro Monero’yu (XMR) listeledi.

Huobi Pro Monero’yu (XMR) listeliyor

XMR/BTC ve XMR/ETH işlem çiftlerinin ticareti 8 Haziran tarihinde borsada mevcut olacak. İşlemler için özel ve güvenli bir platform olan Monero herhangi bir üçüncü taraf müdahalesine izin vermez. Diğer bir deyişle, kullanıcılar aktivitenizi takip edemez veya bakiyenizi kontrol edemez.

Monero platformu, herhangi bir ana gizlilik değişikliği olmaksızın, adreslerin yanı sıra işlemlerin gönderilmesi sürecini engellemenin faydalarını sağlamak için şifreleme kullanır. Dağıtık mutabakat ile teyit edilen ve Blockchain’e kaydedilen daha hızlı işlemlere izin verir, yani birçok dijital varlık kullanıcısı tarafından düzenlenir.

Huobi Pro Monero (XMR)’yu listeliyor: XMR ne durumda?
Huobi Pro Monero (XMR)’yu listeliyor: XMR ne durumda?

Monero topluluğu şeffaf bir Blockchain’e sahip değil

Huobi Pro’da para çekme işlemleri 10 Haziran saat 16.00’dan itibaren yapılabilecek. Dijital varlıklara yatırım yapmanın daha büyük piyasa dalgalanmaları nedeniyle daha yüksek risklerle karşı karşıya olduğu ve bu nedenle Monero Blockchain’inin kullanıcılarına belirli bir kullanıcıya bağlanamayacak işlemler vaat ettiğini belirtmek isteriz. Bir web sitesi olarak Huobi.com, finans sektörünü daha verimli hale getirmeyi ve işlemlerin herkes tarafından erişilebilir olmasını amaçlıyor.

Huobi Pro Monero'yu (XMR) listeliyor
Huobi Pro Monero’yu (XMR) listeliyor

Ethereum ve Bitcoin’den farklı olarak Monero topluluğu şeffaf bir Blockchain’e sahip değil ve proje topluluk bağışları ile finanse ediliyor. Monero yazım sırasında, %0,74 oranında düşüşle 165 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Monero 2,6 milyar dolarlık piyasa değeriyle 12. sırada yer alıyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin