Huobi Floki Inu'yu (FLOKI) listeliyor; FLOKI fiyatı yüzde 30 Arttı
Huobi Floki Inu'yu (FLOKI) listeliyor; FLOKI fiyatı yüzde 30 Arttı

Huobi Floki Inu’yu (FLOKI) listeliyor; FLOKI fiyatı yüzde 30 Arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son zamanların popüler meme coini Floki Inu Huobi global Crypto borsasında listelenecek. Çıktığı ilk günden beri önemli gelişmelere tanık olan meme coin rekabeti her geçen gün kızıştırıyor. Diğer meme kripto para birimlerine meydan okuyan Floki Inu (FLOKI), Huobi Global Crypto borsasında listelenecek. Huobi resmi Twitter hesabında Floki Inu’nun listesinin tamamlandığını ve yakında işlem görmeye başlayacağını duyurdu.

Huobi’de ne zaman Floki Inu alınıp satılabilecek?

Yapılan duyuruya göre, FLOKI mevduatları 2 Mart 04:00 (UTC)’de, para çekme işlemleri ise 3 Mart’ta 12:00 (UTC)’de açılacağı bildirildi. Ancak, FLOKI/USDT çifti için spot ticaret para yatırma işlemi başladığında açılacaktır hacim, piyasa ticaretinin talebini karşılar.

FlOKI, meme kriptolarının en büyüğüne tehdit oluşturan başka bir köpek temalı kripto para olarak yaratıldı. FLOKI kendisine bir meme kripto para olarak kabul etmiyor. Token kendini bir “hareket” olarak tanıtıyor. Huobi listeleme sonunda FLOKI tokeninin yeni zirvelere ulaşmasına yardımcı olması bekleniyor. Açıklamanın ardından Floki Inu fiyatları neredeyse %30 arttı. FLOKI’nin 13.687,877 dolarlık 24 saatlik işlem hacmi %90 arttı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin