Huobi Borsası Zuckerberg ile danışma komitesini güçlendirecek
Huobi Borsası Zuckerberg ile danışma komitesini güçlendirecek

Huobi Borsası Randi Zuckerberg ile anlaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önde gelen kripto para borsası Huobi Borsası Zuckerberg ile anlaştı. Huobi, diğer büyük isimlerin yanı sıra Zuckberg Media’nın kurucusu ve CEO’su olan Randi Zuckerberg ile danışma komitesi kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Facebook CEO’sunun kız kardeşi, dijital varlık alım satım platformunun gelecekteki gelişimi hakkında ilgili tavsiyelerin ve fikirlerin sağlanmasından sorumlu olan söz konusu komitede yer alan diğer yedi uzmana katılacak.

Huobi Borsası Zuckerberg ile danışma komitesini güçlendirecek

Huobi Zinciri Uzman Danışma Komitesi, Huobi Zinciri Süper Kahraman Şampiyonası Programı’nın seçim aşamasında tavsiyede bulunmanın yanı sıra destek sağlamaktan da sorumlu. Şampiyona programı geçtiğimiz günlerde Huobi’nin kamu Blockchain’inin  geliştirilmesinde toplum katılımını artırmanın bir yolu olarak başlatıldı. Buna ek olarak, komite ayrıca diğer çeşitli yönetim ve gelişim konularında da şirkete danışacak.

Huobi komitesi çeşitli büyük isimlerden oluşuyor

Komisyondaki diğer uzmanlar arasında yatırımcı ve Bitcoin taraftarı Jeffrey Wernick ile Bitcoin madencilik şirketi Bitmain’in CEO’su, Jihan Wu da  olduğu için, Randi Zuckerberg, Huobi’nin komitesindeki tek büyük isim değil. Bazıları için bir sürpriz olarak gelebilir. Ancak Randi Zuckerberg pazarlama direktörü olarak uzun yıllar hizmet vermesine rağmen artık Facebook’ta çalışmıyor. Bu durum, Facebook’un Blockchain ve kripto teknolojisiyle ilgilenmesine rağmen, mevcut durumda herhangi bir çıkar çatışması olmadığı anlamına gelir.

Facebook, sorunlarının çözümü için Blockchain’i araştırıyor

Sosyal medya devi, bu yılın Mayıs ayında daha önce, platformun olası sorunlarının bir kısmını düzeltmek amacıyla merkezi olmayan defterleri doğru bir şekilde incelemek için Blockchain araştırmalarını başlattı.

Hatırlanacağı gibi sosyal medya devi ile Stellar arasında Blockchain adına çalışmalar yapıldığına dair çeşitli spekülasyonlara ortaya çıktı. Facebook daha sonra bu söylentileri Stellar ile herhangi bir ortaklık yapmakla ilgilenmediğini belirterek reddetti.

Coindoo

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin