HSBC’den Bitcoin tutkunlarını çıldırtan skandal hamle
HSBC’den Bitcoin tutkunlarını çıldırtan skandal hamle

HSBC’den Bitcoin tutkunlarını çıldırtan skandal hamle

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – The Times tarafından yayınlanan bir habere göre, skandallarla ünlü HSBC, Bitcoin tutkunlarının karlarını yatırmalarına izin vermeyecek.

Bitcoin tutkunları için skandal hamle

The Times’ın 9 Ocak tarihli bir haberine göre, İngiltere’nin en büyük bankalarından biri olan HSBC, kripto para biriminin rekor kıran rallisinin ardından Bitcoin tutkunlarının kazançlarını nakit olarak almasına izin vermeyecek.

Bu arada, diğer önde gelen bankalar kripto para alımları için kredi kartlarını kabul etmeyi reddediyor.

Kendilerine zarar veriyorlar

CNBC’de yayınlanan Crypto Trader’ın sunucusu Ran Neuner, birçok bankanın kripto para birimlerini yasaklayarak kendilerini iflas ettireceğini söyledi.

İngiltere’deki en büyük bankacılık kurumları yıllardır feci şekilde kripto karşıtı. HSBC ve Barclays, bir kripto para borsasına işlem yaptıktan sonra İngiltere’deki bir bisiklet tüccarının hesaplarını bloke etti:

Kara para aklama endişeleri genellikle kripto ile uğraşma konusundaki isteksizliklerinin ana nedeni olarak gösteriliyor.

Yine de, HSBC, JPMorgan Chase ve diğer büyük bankalar, Eylül ayında sızan FinCEN raporlarına göre suçluların 2 trilyon doların üzerinde aklamasına yardımcı oldu.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin