Hollanda Blockchain günü için gün sayıyor
Hollanda Blockchain günü için gün sayıyor

Hollanda’nın Blockchain günü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Uluslararası konferans bir konferans olan Blockchain Day Netherlands, 29 Eylül 2018’de gerçekleşecek. Hollanda, Blockchain teknolojisinin gelişimini sürdürmek için en iyi ülkelerden biri. Blockchain günü gerçek vakalar, yenilikçi teknolojiler, pazarın en iyi ürünlerinin tanıtımının yapılacağı geniş katılımlı bir gün olacak. Bu konferans, herkesin ilgili kişileri bulabileceği, ürün ve hizmetleri destekleyip sunabileceği profesyonel toplumu oluşturmanıza yardımcı olacak.

Blockchain gününe hangi konuşmacılar katılacak?

Projenin konuşmacıları, etkin çalışma için yenilikçi çözümler öneren ve başarıya ulaşma konusundaki deneyimlerini tanıtan gerçek uygulayıcılardan oluşuyor.

Tone Vays: finans ve dijital para alanında uzman. JP Morgan Chase eski başkan yardımcısı. Ayrıca Tone, harici bir danışman ve YouTube’daki LibertyLifeTrai projelerinin yaratıcısı.

Yanick Dols: Brightlands’deki Blockchain start up ​​izleyicisi, JCI Zuid-Limburg Başkanı, Head-Starters Talent Management kurucusu.

Douglas Azar: Alternatif yatırımlar alanında (hedge fonlar, girişim sermayesi, özel sermaye ve gayrimenkul yatırımı gibi) uzmanlaşmış bir CAIA (Chartered Alternative Investment Analyst) kuruluşudur.

Ayrıca Bruce Porter da konuşmacılar arasında. GlobalBoost projesi, kripto para birimlerinde karma algoritma olarak Yescrypt kullanımını geliştirerek Android ve PC madenciliğini karlı hale getirdi.

Konferansa katılanlar konuşmacılarla ilgi alanlarına göre soru-cevap oturumu gerçekletirilecek. Bir sonraki materyallerde diğer konuşmacıları tanıtacağız.

Blockchain günü hangi konuları kapsayacak?

Yoğun bir günlük çalışma sırasında, Blockchain teknolojisinin sizi nasıl etkileyeceğini öğreneceksiniz:

  • Blockchain kullanarak merkezi olmayan enerji çözümleri

  • Yapay zeka ve Blockchain arasındaki etkileşim

  • Geleceğe adaptasyon yolları

  • Finansal sektör için Blockchain uygulanması ve uygulanması

  • Bir yatırımcı için nereye bakmalı

  • Küresel Blockchain için uluslararası işbirliği

ve daha fazlası.

Blockchain Day Netherlands, yeni müşteriler, alanında uzman kişileri bulma fırsatı veren dünyanın en büyük konferansıdır. Otuz konuşmacı, panel tartışmaları, iletişim ve performansın yenilikçi formatları.

Gel ve kendi gözlerinle gör.

btcmanager

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin