featured
Hint Devleti

Hint Devleti, Blockchain ekosistemini başlatma fonu ile işbirliği yapıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kuzey Amerika’daki bir Blockchain ekosistemini araştırmasıyla tanınan Andhra Pradesh, yerel bir fon firmasıyla yeni bir anlaşma yaparak bu hedefi ilerletiyor.

Eyalet hükümetinin bir habere göre Andhra Pradesh, güney devletinin Fintech Vadisi Vizag girişimi kapsamında bir blok zinciri ekosistemi başlatmak üzere Kovalent Fonu ile Mutabakat Zaptı imzaladı.

Blockchain ekosistemini destekleyecek üniversite

Ortaklığa göre, yakında 10 milyon dolarlık ilk yatırımla bir Blockchain üniversitesi başlatılacak.

https://twitter.com/AndhraPradeshCM/status/954271180625649665?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.coindesk.com%2Findian-state-partners-fund-launch-blockchain-ecosystem%2F

Inc42 şirketinin haber bültenine göre, Kovalent Fonu, devletin blok zinciri açma girişimlerine sermaye ve diğer kaynaklara daha fazla erişebilmesinin yanı sıra bir Blockchain yığını geliştirmesine yardımcı olacak.

Inc42’ye göre Andhra Pradesh BT Bakanı Nara Lokesh devlet, blok platformlarını gelecek yıllara kadar resmi işletmelere entegre etmeyi umduğunu söyledi. Amaçlarından bir kısmı, blok zinciri yoluyla şeffaf yönetişim geliştirmektir.

Bu konu hakkında şunları söyledi:

Kovalent Faktör’le olan işbirliğimiz, devletin yenilikçi şirketlerin bizim gibi bir başlangıç ​​statüsüyle çalışacak şekilde yapacak bir dünya standartlarında sürdürülebilir blok zincir ekosisteminin oluşturulması üzerine odaklanıyor.

Blok zincir teknolojisinin uygulamalarını teşvik etmek için Hint devletinin son hamlesini işaret ediyor. Geçtiğimiz yıl, devlet, bir blok zincirinde gizli verileri temin etmek için bir arazi defterine ve siber güvenlik şirketi WISeKey ile ayrı bir ortaklığa pilotluk yapmak için blok zinciri olan ChromaWay ile ortaklık yaptığını açıkladı  .

Coindesk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin