Hester Peirce: Bitcoin'i yasaklamak neredeyse imkansız
Hester Peirce: Bitcoin'i yasaklamak neredeyse imkansız

Hester Peirce: Bitcoin’i yasaklamak neredeyse imkansız

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Hester Peirce, 7 Nisan 2021’deki Piyasa İzleme sanal paneli tartışmasında, bitcoin (BTC) ve diğer kripto varlıklara genel bir yasak koymanın Amerika Birleşik Devletleri hükümeti için aptalca bir şey olacağını, çünkü böyle bir eylemin gerçekleşmeyebileceğini açıkça belirtti. Bitcoin merkezi olmayan bir dijital varlık olduğu için istenen sonucu verir.

Peirce Gensler’e İnanıyor

Amerika Birleşik Devletleri, dostça kripto düzenlemeleri açısından Kanada, İsviçre ve diğer birçok gelişmiş ülkenin gerisinde kalırken, ülkenin Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) komisyon üyesi Hester Peirce, Gary Gensler’in geleceğini öngördü. Yeni SEC koltuğu sektöre yeni bir soluk getirecek.

ABD Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu’nun (CFTC) eski başkanı olan kripto meraklısı Gensler’ın SEC’e liderlik etmesi için Başkan Joe Biden tarafından aday gösterildiği ve adaylığının Bankacılık, Konut ve Kentsel İşler Senatosu Komitesi tarafından onaylandığı görülüyor.

Peirce, yeni SEC başkanının dijital varlıklara karşı daha “üretken bir yaklaşım” benimseyeceğine ve gelişen endüstri için uygun, kesin düzenlemeler oluşturacağına inandığını açıkça ortaya koydu.

Bitcoin yasağı çok düşük bir ihtimal

Peirce, Hindistan’daki yetkililerin Bitcoin’i (BTC) tamamen yasaklayıp yasaklamama konusunda hala kafa yorarken, 2017’den beri Çin’de ticaret zaten yasaklanmışken ayrıca Neil F.Liversidge adlı bir İngiliz finans danışmanı, hükümete Bitcoin’i yasaklaması için dilekçe bile verdiğini belirtiyor. Amerika Birleşik Devletleri’nde böyle bir yaklaşımı benimsemek aptalca bir şey olacaktır, çünkü tüm interneti kapatmak imkansızdır.

Kripto yanlısı duruşundan ötürü “kripto anne” olarak adlandırılan Peirce, ABD hükümetini Şubat 2021’in başlarında ödemeye başlamaya çağırdı.

btcmanager


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin