Herkesin gözü Bitcoin'deyken o altcoinlere dikkat çekti:
Herkesin gözü Bitcoin'deyken o altcoinlere dikkat çekti: "Güç yer değiştirmek üzere!"

Herkesin gözü Bitcoin’deyken o altcoinlere dikkat çekti: “Güç yer değiştirmek üzere!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin’in son parabolik rallisi, altcoinler için rüzgar sağlama yolunda çok az şey yaptı. Birçok altcoin, büyüme durgunlaştıkça BTC’ye karşı yıkıcı kayıplar gördü.

Gelecekte bunun tekrar yaşanma olasılığı çok yüksek görülüyor ancak sadece Bitcoin’in ne kadar süre toplanacağı ve altcoinlerin biraz ivme kazanmadan önce ne kadar yükseleceği sorusunun cevabı merak ediliyor.

Bitcoin yerel zirvesine mi yaklaştı?

Bir risk sermayedarı, piyasanın BTC’den altcoinlere doğru bir dönüşün gerçekleşeceği noktaya yaklaştığına inanıyor.

Bitcoin’i çevreleyen hissiyatın “genel açgözlülük ve fomo” ile karakterize edilebileceğini ve bunun yerel bir zirvenin simgesi olabileceğine dikkat çekiyor. Ayrıca yatırımcıları genellikle bu tokenlerin patlamasından hemen önce gerçekleşen Bitcoin rallisinden sonra kovaladıkları için altcoinlerin tamamen teslim olmaya başladığını belirtti.

Bitcoin, son birkaç haftadır inanılmaz bir şekilde tırmanıyor. Bu yükseliş en sadık destekçilerini bile hazırlıksız yakaladı.

30.000 dolara çok yaklaştı

Artan perakende talebi ve kurumsal talebin bir birleşimi, bu rallinin ardındaki muhtemel sebep. Ve bu durum, fiyatının 10.000 doların altındaki birkaç ayın en düşük seviyelerinden dün gece belirlenen yaklaşık 30.000 dolara çıkmasına neden oldu.

Bu ralli, son birkaç ayda BTC ticaret çiftlerinde önemli ölçüde düştüğü için altcoinler için pek dostça davranmadı. Bu da altcoinler hakkında genel olarak olumsuz bir duygu yarattı ve aynı zamanda bazı teslimiyetleri ateşledi.

Sıra altcoinlerde olabilir

Blockhead Capital’de kripto odaklı girişim kapitalisti Matt Kaye, son tweetinde Bitcoin’ini yavaş yavaş altcoinlere dönüştürdüğünü açıkladı ve BTC’den uzaklaşıp daha küçük akranlarına doğru yakında bir sermaye akışı beklediğini belirtti.

Bitcoin’den altcoinlere bu geçiş gerçekleşirse, altcoinlerin gücünün BTC’lerle ters orantılı olduğu sayısız diğer kripto boğa piyasalarında görülen bir eğilimi doğrulayacaktır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin