featured

Hedera fiyat analizi: yüzde 18 değer kazanarak 0,25 doların üzerine çıktı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği altcoinlarden bir tanesi olan Hedera, bugün yapılan fiyat analizine göre yükselişte. Altcoin için en yakın direnç noktası 0,280 dolar seviyesinde iken en yakın destek noktası ise 0,256 dolar seviyesinde.

Hedera, değeri 0.25 dolar işaretinin üzerine çıktığı için bugün yükselişteydi. HBAR için boğalar daha baskın olduğundan oldukça iyi bir ivme kazandı ve son üç günde çok iyi bir yükseliş hareketi kaydetti.. Eylül ayında HBAR tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,506 dolar seviyesine ulaştı. fonksiyonu 12 Kasım tarihinde ise tekrar 0,452 dolara gidene kadar bu yüksek seviyeyi korumayı başarmıştı.

Kripto para birimi, başka bir ATH’yi yakalamada başarılı olmadı. Ancak yine de genel olarak iyi bir performans gösterdi. Ancak 13 Kasım tarihinden itibaren kripto para birimi düşmeye başladı. Bu düşüş sonucunda ise geçen ay yaklaşık yüzde 50 oranında değer kaybetti. Ancak boğalar şimdi fiyatı yine iyi bir seviyeye yükseltmeye başardı.

HBAR/USD 1 günlük fiyat grafiği: HBAR iyileşme yolunda

Hedera 1 günlük fiyat grafiği analizi, kripto para biriminin fiyatı şu anda haftalık en yüksek seviyede olduğu için kayıplarını büyük ölçüde kapattığını gösteriyor. Boğalar dün fiyat değerinde yüzde 18’den fazla yükseltti. Dolayısıyla haftalık oran da pozitife döndü. Bunların sonucunda ise yüzde 3,9 oranında bir değer artışı yaşamış oldu.

Hedera 1 day

Bu yazının yazıldığı sırada ise HBAR 0.271 dolar seviyesinden işlem görüyor. Geçtiğimiz hafta piyasa değeri yüzde 16,8 arttı. İşlem hacmi ise yüzde 77,4 artarak yüzde 0,21 oranında bir pazar hakimiyeti sağladı.

Bollinger bantlarının aşağı doğru kırılması ile alt bant daha aşağı hareket etmeyi bıraktığı için artık sona yaklaşılıyor gibi görünüyor. Ancak üst bant, yüksek volatilite gösteren mesafesini koruyor. Fiyat, volatilite göstergesinin ortalama ortalaması ile 0,288 dolar seviyesi direnç noktasını 0,204 dolar seviyesi ise destek noktasını temsil ediyor. Kripto para birimi ise bu iki limit arasında işlem görüyor.

Göreceli güç endeksi (RSI), mevcut boğa rallisi sırasında 43’e yükseldi. Fiyat 0,22 dolar aralığında işlem görürken az satılan bölgeden geldi. RSI, piyasada devam eden satın alma faaliyetini gösterir. Bir başka yükseliş göstergesi ise fiyatın 0.251 dolardan işlem gören hareketli ortalama (MA) seviyesinin üzerine çıkmasıdır.

Son gelişmeler ve diğer teknik göstergeler

4 saatlik grafik analizine göre, Hedera son derece iyi performans gösteriyor. Bir önceki işlem seansının ikinci yarısındaki agresif boğa rallisinin ardından fiyatın hızla arttığını gösteriyor. Ancak günün geri kalanında fiyat aynı seviyeye yakın bir düşüş ve artış gösterdiğinden satış baskısı görüldü. Ayılar da son dört saatte lider durumda olmayı başardılar.

Bollinger bantları 4 saatlik grafikte sapma gösteriyor. Üst bant direnci temsil eden 0.279 dolar işaretiyle yukarı hareket ediyor. Alt bant ise desteği temsil eden 0.206 dolar işaretiyle aşağı doğru hareket ediyor. RSI, sekiz saat önce başlayan ve son dört saatte ivme kazanan satış faaliyeti nedeniyle düşüş eğilimi gösteriyor. Bununla birlikte 4 saatlik grafikteki RSI, 61 endeksinde hâlâ üst nötr aralıkta.

Hedera fiyat analizinde sonuç

Hedera fiyat analizinde sonuç olarak, bugün 12 saatlik düşüş aktivitesine rağmen fiyat hâlâ yüksek tarafta olduğu için genel olarak yükseliş gösteriyor. Bu da fiyatın bir gecede yüksek bir artış yaptıktan sonra güçlü bir direnç bölgesine ulaştığının işaretidir. Eğer boğalar daha fazla destek alırsa bugün son işarete doğru yüksek bir artış gözlemlendiğinden, en azından 0.281 dolar seviyesinin yakınında 0.271 dolar seviyesini geçebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin