Dev balinalar canlandı: Milyonlarca dolarlık Bitcoin, Ethereum ve XRP hareket etti!
Dev balinalar canlandı: Milyonlarca dolarlık Bitcoin, Ethereum ve XRP hareket etti!

Hareket halinde olan kripto balinalarının alış ve satış için verdiği sinyaller

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Uçucu kripto pazarları 2019’da ilk zik zaklı yolculuğunu yaptı. CoinMarketCap tarafından derlenen verilere göre, Bitcoin son 24 saat içinde 4.000 doların altına birden düştü.

Kripto balinaları hareket halinde

Kripto fiyat takipçisi Coin360, bütün kripto paraların büyük çoğunluğu negatif olan bir tablo üzerinde kırmızı bir resim çiziyor.

Bitcoin fiyatındaki düşüş kripto balinaların huzurunu kaçırdı ve harekete geçirdi. Bitcoin’de 51 milyon dolardan fazla dört büyük işlem gerçekleştirildi. Bu dört işlemden üçü, BTC’yi borsalara yönlendiriyor, bu da satma hazırlıklarının başladığını gösteriyor.

Ethereum balinaları da göç halinde. Son 24 saat içinde, dört ayrı işlemde 15 milyon dolar değerinde Ethereum devredildi.

Bu işlemlerden ikisi, borsalara yapılmış durumda. Bir transfer ise token takas platformu Kyber’e yapıldı, diğeri ise Binance’den bilinmeyen bir cüzdana yapılmış gözüküyor.

Bitcoin, 25 Kasım’da şu anki duruma  benzer, kısa bir ralli yaşadı, ancak 4.200 doların üzerine çıkamadı. Yeni yıl, 2019 için bir dizi kripto öngörüsü başlattı; bazı analizciler Bitcoin’in 3.000 dolar veya daha düşük bir değere ulaşacağını tahmin ediyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin