Gümüş Bitcoin, son halving’deki gibi devasa ralli görebilir mi?
Gümüş Bitcoin, son halving’deki gibi devasa ralli görebilir mi?

Halving’i yaklaşan Litecoin rekor seviyelere çıkıyor: Peki madencilik ne durumda?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün, Litecoin’in 2018 Mayıs’tan bu yana görmediği kadar yüksek bir fiyatla karşılaştığını görüyoruz. Bu arada, Charlie Lee bu durumu twitter’da değerlendirdi ve yaklaşık 2 ay sonra gerçekleşecek halving olayından sonra Litecoin’in hâla nasıl karlı olabileceğini belirtti.

Litecoin madenciliği hâlâ kârlı

Litecoin, 22 Mayıs 2018’ten bu yana görmediği bir fiyat olan 129.51 dolara yükseldi:

Yükseliş, piyasanın çoğunun büyüme göstermesiyle geliyor, ancak çoğu zaman olduğu gibi, Litecoin yine öne çıkıyor.

Litecoin’in kurucusu Charlie Lee, önümüzdeki halving olayından sonra blok ödülleri %50 oranında düşürüldüğünde, Litecoin için madenciliğin nasıl karlı olacağını vurgulayan bazı istatistikleri gösterdi. Bu istatistiklere göre, olayın ardından madenciler hala düşük bir elektrik maliyeti varsayarak, günlük 2.65 dolar kar elde edebilirler.

Bazıları bir ürün yazılımı güncellemesiyle birçok madencinin Lee’nin hesapladığından daha iyi kar görebileceğini belirtti:

https://twitter.com/shitcoinprotips/status/1138171296699813896

Tüm bu işaretler, gümüş Bitcoin için oldukça iyi. Litcoin hızını koruyabilir mi yoksa yakında büyük bir geri çekilme görecek miyiz? Tüm güncellemeler için Kripto Para Haber’de kalın.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin