Bitcoin için kritik sinyal açığa çıktı: Son görüldüğünde BTC dip yapmıştı!
Bitcoin için kritik sinyal açığa çıktı: Son görüldüğünde BTC dip yapmıştı!

Halving’e 3 gün kala 3 uzmandan kritik Bitcoin tahminleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Uzun süredir beklenen Bitcoin halving etkinliğine artık üç günden kısa bir süre kaldı. Herkes halving’in ardından neler olacağını düşünüyor. Etkinlik yaklaşırken uzmanların ve analistlerin tahminleri de gün yüzüne çıkmaya başladı.

Pek çok isim önceki iki halving’de olduğu gibi BTC’nin bir yükseliş koşusuna geçeceğini düşünüyor. Hatrı sayılır bir kesim ise etkinliğin çoktan fiyatlandığı görüşünde. Yine de temel ekonomi teorilerinin arz ve talep dengesi arasındaki kurduğu ilişkiye göre böyle bir arz düşüşünün uzun vadede varlığın fiyatını pozitif etkileyebileceği aşikar.

2012 ve 2016’da gerçekleşen iki halving’de Bitcoin fiyatı daha önce benzeri görülmemiş oranlarda artmıştı. Bu yıl tarihin kendini tekrar edip etmeyeceği ve halving sonrasında BTC fiyatının uçuşa geçip geçmeyeceği merak konusu. Sektörün önde gelen üç isminden Bitcoin halving ile ilgili görüşleri sizler için derledik.

3 uzmandan 3 Bitcoin tahmini

1- Pantera Capital Kurucusu ve CEO’su Dan Morehead

İlk olarak Morehead’in BTC tahminiyle başlıyoruz. Geçen ay yatırımcılar için kaleme aldığı bir yazıda Morehead, BTC’nin Ağustos 2021’de 533 bin 431 dolar ile zirveye çıkacağını iddia etti. Tahminini önceki halving’ler ile ilişkilendirdiğini belirten ünlü CEO, fiyatın yükselme ihtimalinin %50’den kesinlikle yukarıda olduğunu söyledi.

2- Yatırımcı ve Finans Uzmanı Preston Pysh

Bir teknoloji podcast’inde Nathan Latka ile yaptığı röportajda yatırımcı Preston Pysh, Bitcoin fiyatının bu yıl gerçekleşen halving etkinliğinden sonra 300.000 dolara ulaşabileceğini belirtti.

Pysh’e göre, önceki her iki yarılanma olayı da çok etkileyici bir boğa koşusu ile takip edildi ve bu yıl aynı şey gerçekleşebilir. Pysh, madencinin ödülü %50 oranında azalacağından Bitcoin kıtlığı olacağını da sözlerine ekledi. BTC’nin güvenli bir liman olduğunu belirten Pysh, finansal piyasalarla bağını yavaş yavaş koparacağını söyledi.

3- Kraken CEO’su Jesse Powell

Halving olayı hakkında konuşan Jesse Powell Bitcoin fiyatının olaydan sonra 100.000 dolara ve belki de 1 milyon dolara ulaşacağını söyledi. “Doğru olan bu” diye ekleyen Powell’a göre madenciler kâr etmek için Bitcoin satış fiyatını artırmak zorunda kalacaklar.

zycrypto

Halving sonrasında Bitcoin nasıl bir varlık sınıfına tabi olacak?


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin