Monero (XMR), Dash ve Zcash (ZEC) Bittrex duyurusu sonrası sert hareketler gördü. İşte son durumları
Monero (XMR), Dash ve Zcash (ZEC) Bittrex duyurusu sonrası sert hareketler gördü. İşte son durumları

Hakkında çok şey bilinmeyen 4 gizlilik odaklı kripto para

service service
Share

Share This Post

or copy the link

En büyük kripto para birimleri gizlilik veya anonimlik özelliklerini sunmak için gerekli özelliklerden yoksundur. Bu özel yaklaşıma odaklanan gizlilik odaklı kripto paralar var ve hepsi yavaş yavaş ilgi kazanıyor.

Gizlilik odaklı kripto paralar mevcut piyasa değerlerine göre sıralandı

Aeon (AEON)
Aeon (AEON)

Aeon (AEON)

Nispeten yeni bir kripto para birimine rağmen, Aeon endüstri üzerinde iyi bir izlenim yaratıyor. Monero, Dash ve ZCash gibi cazip rekabetlerle karşılaşacak olsa da, öncelikle günlük yaşamın bir parçası olmak için tasarlanmış bir kripto para birimi. Tüm işlemler, görünür hale gelen bireylerin bilgisini tanımlamaksızın fonların aktarılabileceği şekilde teminat altına alıyor.

AEON’un işlevselliği, her iki proje de işlemlerin izlenemeyen hale getirilmesi için Block imzalarına bağlı olduğu için Monero’ya nispeten benzer. Aynı zamanda, her iki proje arasında da önemli farklılıklar var. Çünkü AEON aynı zamanda her zaman tam anonimlik istemeyen kullanıcılar için izlenebilir transferler sunuyor. AEON, hala en iyi mahremiyet madeni para yarışmacısı olma yolunda ilerlerken, keşfetmeye değer bir seçenek.

Enigma (ENG)
Enigma (ENG)

Enigma (ENG)

Liste merkezsiz çalışmalara odaklanan bir başka proje Enigma’nın adıyla devam ediyor. Ekip ayrıca ölçeklenebilir uçtan uca merkezi olmayan uygulamalar için bir platform üzerinde çalışıyor. MaidsafeCoin’e benzer şekilde, Blockchain veri gizliliği konusundaki endişelerini yerel “gizli sözleşmeleri” aracılığıyla ele alır. Tüm girdi verileri, kodu uygun şekilde yürüten düğümlerden gizlenir.

MaidSafeCoin (MAID)
MaidSafeCoin (MAID)

MaidSafeCoin (MAID)

Bir çok kripto para birimi meraklısı, MaidSafeCoin’in de mahremiyete nispeten daha güçlü bir odak koyduğunu unutmaya eğilimlidir. Merkezi olmayan veri ağı çok fazla potansiyel sunuyor. Başlık altında, MaidSafe kullanıcıları veri güvenliği için bağımsız bir sistem. Aslında, teknolojisinin, tüm iletişim ve veri için uçtan uca şifreleme nedeniyle, onu kripto para biriminde daha özel ağlardan biri haline getirdiği düşünülüyor.

Komodo (KMD)
Komodo (KMD)

Komodo (KMD)

Komodo’nun kripto para dünyasında dikkat çekmeye eğilimli birçok farklı yönü var. Komodo platformu uzun vadede kripto endüstrisine büyük bir değere sahip olan cross chain, atom swap kolaylaştırmak üzere tasarlandı. Ayrıca Komodo, sıfır bilgi kanıtları sayesinde mahremiyete odaklı bir para birimi.

Bu son özellik yakın zamanda projenin daha büyük güncellemelerinden biri ile Komodo’nun bir parçası olarak eklendi. Gizlilik, sıfır bilgi kanıtlarının kullanımı kullanıcılar zorlansa bile, takım için önemli. Kullanıcıların uygun gördükleri şekilde kullanabileceği bir seçenek, ancak herhangi bir ek gizlilik gerektirmeyen işlemler için eklenebilir.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin