Haftanın yıldızı bu altcoin'ler oldu! Teknik analiz
Haftanın yıldızı bu altcoin'ler oldu! Teknik analiz

Haftanın yıldızı bu altcoin’ler oldu! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 15 Nisan’dan 22 Nisan’a kadar en çok artan beş altcoin’e aşağıdaki gibi yer alıyor.

Bu kripto para birimleri şunlardır:

STEPN (GMT): %49.35

Decred (DCR): %31,20

0x (ZRX): %22,80

Monero (XMR):%20,96

Apecoin (APE): %17,70

STEPN (GMT)

GMT, 1-18 Nisan arasındaki dönemde 2 dolar ve 2,5 dolar arasında konsolide oldu. Ancak, sonunda alçalan bir direnç çizgisinden çıktıktan sonra yukarı yönlü bir hareket başladı. Bu artış, 20 Nisan’da tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 3,85 dolara yol açtı. En yüksek seviye, 1.61 harici Fib geri çekilme direnci seviyesine çok yakın yapıldı.

Şu anda altcoin, 3 dolarlık yatay alanı destek olarak doğrulamaya çalışıyor. Başka bir yukarı hareketi başlatmada başarılı olursa, bir sonraki direnç 4,97 dolarda olacaktır. Bu, 2.61 harici Fib geri çekilme direnci seviyesidir.

GMT Move

Decred (DCR)

Aralık ile 13 Nisan arasındaki dönemde DCR, azalan bir direnç çizgisinin altında işlem görerek 60 dolara yakın bir seviyede konsolide oluyordu.

DCR, 21 Nisan’da çıkış yapmayı başardı ve mevcut yükseliş hareketini başlattı. Artış devam ederse, en yakın direnç alanı 100 dolarda olacak. Alan, Mayıs’tan Aralık 2021’e kadar destek görevi gördü.

DCR Resistance

0x (ZRX)

ZRX, 26 Mart’ta (yeşil simge) yükselen bir paralel kanaldan çıktığından bu yana hızla artıyor. Başka bir hızlı yukarı hareket başlatmadan önce 28 Nisan’da kanalın direnç çizgisini destek olarak doğrulamak için geri döndü.

Altcoin için ikinci artış 21 Nisan’da görüldü ve 1,17 dolara yükseldi. Ancak ZRX reddedildi ve o zamandan beri düşüyor. 0,73 dolar olan 0,618 Fib geri çekilme destek seviyesi, kanalın direnç çizgisiyle çakışıyor. Bu nedenle, bir sıçrama için olası bir seviyedir.

ZRX Drop

Monero (XMR)

XMR, 24 Şubat’tan beri artıyor. 10 Nisan’da azalan bir direnç çizgisinden çıktı. Altcoin şimdi 290 dolarlık direnç alanına ulaştı. Bölge, Eylül 2021’den bu yana direnç görevi görüyor. Çıkışta başarılı olursa, bir sonraki direnç 340 dolarda olacak.

XMR Resistance

Apecoin (APE)

Altcoin APE, 18 Mart’tan bu yana simetrik bir üçgen içinde işlem görüyordu. 19 Nisan’da patladı ve ertesi gün 17,52 dolara ulaştı.

Ancak, 15.20 dolarlık alanı destek olarak doğrulamak yerine, APE bunun altına düştü ve direnç olarak doğruladı. Bu alan geri kazanılana kadar, trend yükseliş olarak kabul edilemez.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin