Günün en çok kazanan kripto parası: Groestlcoin’de neler oluyor, GRS yüzde 160 değer kazandı
Günün en çok kazandıran altcoini: Groestlcoin’de neler oluyor, GRS yüzde 160 değer kazandı

Günün en çok kazandıran altcoini: Groestlcoin’de neler oluyor, GRS yüzde 160 değer kazandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasasında yatırımcılar sabırsızdır. Kısa süre kar etmek ve bir Lambo sahibi olmak isterler. Ancak uzun ayı piyasası bu sabırsız topluluğu bile ehlileştirerek sabr etmeyi öğretti. Öyle ki çoğu yatırımcı artık uzun ayı piyasasını dert etmiyor ve gelecek güzel günleri düşünüyor. Günün en çok kazandıran altcoini GRS güzel günler için ümit aşılıyor.

Günün en çok kazan kripto paraları
Günün en çok kazan kripto paraları

Günün en çok kazandıran altcoini GRS, kendi bankamatik kartını çıkardı

Baharı müjdeleyen ya da eski günleri hatırlatan bazı gelişmeler oluyor. Yatırımcılar borsalarına baktıklarında bazı kripto para birimlerinin yeşil olduğunu görüyor. Hatta bu öyle bir yeşillik ki değerinin 2-3 kat arttığını görüyorlar.

Bugün o kripto paralardan olma sırası gelen GRS %160’dan fazla değer kazandı. Yatırımcıların merak ettiği ise bu bir pump yoksa değer kazanımı mı? Bizde kripto para haber olarak yatırımcıları bilgilendirmek için bu kripto parayı inceledik.

Groestlcoin (GRS) haftalık fiyat grafiği
Groestlcoin (GRS) haftalık fiyat grafiği

GRS’nin yaşadığı artış bir değer kazanımı gibi görülüyor. Çünkü kripto para kendi bankamatik kartını piyasaya çıkardı. Resmi twetter adresinden konu ile ilgili şu açıklama yapıldı:

Groestlcoin için ilk Banka Kartı GRS, MasterCard ile destekleniyor! MasterCard banka kartlarını kabul eden herhangi bir perakende veya çevrimiçi mağazada kullanabilirsiniz. MasterCard uyumlu bir ATM’den nakit olarak para çekimi gerçekleştirmeniz mümkün.  Bunu mümkün kıldığı için PolisPayApp’a teşekkür etmek istiyoruz!

Kripto benimsenmesi için çok önemli bir adım. Ancak bizce bu değer artışının asıl sebebi Binance CEO’sunun GRS için dikkat çekmesi oldu. CZ, GRS için şu ifadeleri kullandı:

Yavaş yavaş ama emin adımlarla devam ediyor. İlerleme durdurulamaz, yayılmaya devam edecek.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin