Pundi X (NPXS) testnet başlatmaya hazırlanırken tokeni değerini 2 katına çıkardı
Pundi X (NPXS) testnet başlatmaya hazırlanırken tokeni değerini 2 katına çıkardı

Günün altcoini: Pundi X (NPXS) yükselişi ile dikkat çekiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Pundi X (NPXS) ağını farklı ülkelerde büyütmeye devam ediyor ve toplu adaptasyonunu artırıyor. Pundi X, geliştiricilerin, traderlerin, token sahiplerinin ve tüketicilerin dijital varlıklarında dünyadaki herhangi bir mağazada kolayca işlem yapabilecekleri bir Blockchain güçlendirilmiş sistemi. Bu proje, kripto para ekosistemi kullanımını artırmak ve herkesin ulaşmasını sağlamayı hedefliyor.

Pundi X Blockchain tabanlı cep telefonunu piyasaya sürdü

2018’nin son çeyreğinde, Pundi X, ilk olarak bir Blockchain tabanlı cep telefonu piyasaya sürdü. Ve mobil cihaz, Xphone olarak biliniyor. Pundi X’in temel amacı, dijital paralardaki ödemeleri kabul etmek için mağazaların kripto satın alma ve satmalarını sağlayan POS cihazları oluşturmak.

Cep telefonunun lansmanı Pundi X’in ağını gruplandırmasına gerçekten yardımcı oldu. Ve kendisini kripto dünyasıyla tanıştırdı. Pundi X ekibi ise PC gibi diğer platformlardan çok mobil ağda etkileşim oluşturmak istiyor. Böylece NPXS akıllı pazarlamaya yönlendirilir ve bu daha büyük başarılara ulaşmasına yardımcı olur. Akıllı telefon şebekesinde daha fazla bulunan kriptolar oldukça önemli. Çünkü akıllı telefonlar teknolojinin bugünü ve geleceği.

Pundi X projesi kripto ekosisteminin pos sistemi

Bunun yanında NEM (XEM) ve Verge (XVG) gibi kripto projeleri, NPXS ağını takdirler karşılayan projeler. Bu yüzden, farklı projeler üzerinde birlikte çalışmak için Pundi X ağı ile işbirliği yaptılar. NEM, perakende ödeme ağını artırmak için NPXS ile çalışıyor. Verge, NPXS ile de ittifak içerisinde ve kripto kullanımını benimsemeyi dört gözle bekliyor.

İçinde bulunduğumuz dönemde pazarın oldukça çetin olmasına bağlı olarak en iyi altcoinler bu ayı piyasasını aşmakta oldukça zorlanıyorlar. Pundi X ise oldukça etkileyici bir proje olarak kazandığı olumlu ivme ile dikkatleri üzerine çekiyor. Bitcoin, XRP ve Ethereum neredeyse yüzde 5 kayıpla işlem görürken son yedi günlük periyotta NPXS yüzde 50’ye yakın kazanım gösterdi. Bu oran evden eve nakliyat pazarın geri kalanına göre oldukça yüksek.

Pundi X (NPXS) günün lider altcoini

Halen Pundi X (NPXS) coinmarketcap sıralamasında 42. sırada işlem görüyor. Ve son 24 saat içinde yüzde 20’ye yakın artış gösterdi. Yazım esnasında, NPXS, 110 milyon dolara yakın bir piyasa değeri ve 37 milyon dolarlık bir işlem hacmi ile 0,00065 dolardan işlem görüyordu. Bugün hemen hemen tüm kripto paralar ekside seyrederken Pundi X’in bu yükselişi oldukça dikkat çekici.

cryptorecorder

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin