Güne yükselişle başlayan Shiba Inu fırtınaya hazırlanıyor!
Güne yükselişle başlayan Shiba Inu fırtınaya hazırlanıyor!

Güne yükselişle başlayan Shiba Inu fırtınaya hazırlanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Fiyatı son 24 saatte %3 artan Shiba Inu, piyasadaki olumlu havadan faydalanıyor. Ancak tokenin Kasım 2021’den bu yana çoğunlukla düşüş eğiliminde kalmaya devam ettiğini belirtmemiz şart.

SHIB son 7 günde %4 kazanç elde etmişti, ancak şimdi son 24 saatteki kazanımlardan sonra fiyat artışı %8-9’a kadar çıkıyor.

Shiba Inu ticaret hacmi düşerken fiyat artıyor

CoinMarketCap’ten alınan veriler, SHIB için ticaret hacminin son 24 saatte %4,30 düştüğünü ve aynı süre içinde tokenin piyasa değerinin %4,86 arttığını gösteriyor. Ayrıca, Hacim / Piyasa Değeri Oranı 0,06451 değerindeyken, tokenin Piyasa Hakimiyeti %0,67’ye yükseldi.

Shiba Inu için günlük mum 0.00002293$’dan açıldı ve 0.00002402$ ile günün en yüksek seviyesine ulaştı. Ayrıca, tokenin günlük en düşük seviyesi 0,00002289 dolarda. SHIB’in yazı yazılırken fiyatı 0,000002373 ABD dolarında.

Bugünkü analizimizde 3 teknik göstergeden faydalanıyoruz.

Shiba Inu price analysis

MACD çizgisinin sinyal çizgisinin üzerinde olduğunu, ancak iki çizginin neredeyse örtüştüğünü görüyoruz. Bu da ayıların her an kontrolü ele geçirebileceği anlamına geliyor.

RSI göstergesi 50,36’lık bir değer gösteriyor, bu da Shiba Inu boğalarının ve ayılarının bugün için eşit olduğu anlamını taşıyor.

Bollinger Bantları oldukça dar ve fiyat hareketi üst bölgede yer alıyor. Oynaklık takip edilmeli ve yatırımcılar hangi yönde patlak verildiğini görmek için beklemeli.

SHIB’de hareketli günler kapıda

22 Mart tarihli Shiba Inu fiyat analizi, haftalarca süren durgun hareketin ardından yakın gelecekte güçlü oynaklığın devam edeceği gerçeğiyle sona eriyor.

thecoinrise


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin