Güncel kripto para haberleri: TRON piyasayı solladı, Binance’den yeni satış ve Bitcoin fiyat tahmini
Güncel kripto para haberleri: TRON piyasayı solladı, Binance’den yeni satış ve Bitcoin fiyat tahmini

Güncel kripto para haberleri: TRON piyasayı solladı, Binance’den yeni satış ve Bitcoin fiyat tahminleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bazen kripto para piyasası derin bir sessizliğe gömülür ve yatay hareket eder. Bu sessizlik genellikle Bitcoin hareketsizliğine bağlıdır. Çoğu analist ve uzman böyle durumlarda kesin bir şey söyleyemez ve BTC yönüne göre iki tahminde bulunur. Bitcoin düşerse şu seviyeye gelir ya da çıkarsa bu rakamlar görülebilir vb… Bu yüzden bizde piyasada olan gelişmeleri kısaca göz atabileceğiniz şekilde derledik ve Bitcoin fiyat tahmini ile ilgili son yorumları bir araya getirdik. İşte son kripto para haberleri.

Bitcoin 2019’a iyi başlamadı

TRON Ocak ayında çok iyi performans gösterdi. TRON 2019’da hızlı bir başlangıç ​​yaptı ve ilk 10’a girerek çoğu kripto parayı geride bıraktı.

WorldCoinIndex’ten gelen Ocak ayı verilerine göre TRX’in fiyatı %35 arttı. Buna karşılık, Bitcoin %9, Ethereum %23, XRP %14, EOS %12, Bitcoin Cash %29, Litecoin %1, Stellar %29 ve Bitcoin SV %29 değer kaybetti. Binance Launchpad’deki BitTorrent Token (BTT) satışı yaklaşık 14 dakika içinde tamamlandı ve TRON’u ay boyunca gündemde tuttu.

Binance’de yeni token satışı

BTT ile yeni bir alana giren ve ICO satışlarına başlayan Binance satışlardan oldukça memnun. Bu sebeple, tokenler için satış platformu olan Binance Launchpad, şimdi ikinci bir satışa hazırlanıyor.

https://twitter.com/fetch_ai/status/1091254306551091200

Lider kripto borsası, ayın sonunda Fetch.Ai token satışını başlatacağını açıkladı. Fetch, şirketlere tedarik zincirlerini ve enerji tüketimini yönetmede yeni yollar sağlamak için Blockchain teknolojisini entegre etmeye çalışıyor.

Bitcoin fiyat tahminleri

Morgan Creek Dijital Kurucusu Anthony Pompliano, Bitcoin’in son zamandaki hareketleri ile yakın gelecekte ne olacağı hakkında görüşlerini açıkladı. Pompliano’ya göre BTC eğer geri dönüş yapmak istiyorsa ilk önce 3 bin doların altına düşmesi gerekiyor.

Fundstrat’ın araştırma başkanı Tom Lee, Bitcoin’in 25.000 dolara gideceğini hala inandığını söylüyor, ancak ne zaman olacağı konusunda bir zaman çizelgesi yok.

Teknik Analiz Uzmanı Murad Mahmudov, On the Record crypto podcast’inin son röportajında ​,​ Bitcoin’de bir toparlanma olacağını söyleyerek, 2020’nin sonlarında tüm zamanların en yüksek seviyelerine çıkacağını iddia etti.

Çinli kripto milyarder Zhao Dong ise Bitcoin’in üç yıl içinde 50.000 ABD dolarına ulaşacağı iddiasını yeniledi. Ayrıca, BTC Çin’in kurucu ortağı Bobby Lee, 2021’in sonunda Bitcoin’in 333.333 ABD Doları’nda ulaşacağını söyledi.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin