İşte en güncel: Ethereum, Ripple, Litecoin, Cardano, TRON ve BitTorrent haberleri
İşte en güncel: Ethereum, Ripple, Litecoin, Cardano, TRON ve BitTorrent haberleri

Güncel kripto para haberleri: Fidelity’nin seçkin müşteri hizmeti, Stellar ve VeChain’in genişlemesi, XRP, TRON, Ethereum, IOTA ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Fidelity’nin kurumsal yatırımcılara özel hizmetinden, Stellar ve VeChain’in genişlemesine kadar, dijital dünyada yer alan kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Fidelity

Fidelity’nin, Mart ayında kurumsal yatırımcılar için Bitcoin hizmetini başlatmayı planladığı bildirildi. Bloomberg’de yer alan haber de şu ifadeler yer alıyor:

Ekim ayında, Boston merkezli şirket, büyük yatırımcılar için tasarlanmış hedge fonlar gibi bir dizi kripto ürünü sunacağını açıkladı. Firmanın çalışanlarına göre, ilk olarak Bitcoin hizmeti sunulacak, ayrıca ek olarak Ethereum hizmetinin de olması bekleniyor.

Fidelity, resmi olarak henüz açılmadı ancak şirket belirli bir grup müşterisine kripto hizmeti sunmaya başladığını söylüyor. Şirket konu hakkında şu açıklamayı yapıyor:

Şu anda, bir dizi seçkin müşteriye hizmet veriyoruz. Önümüzdeki birkaç ay boyunca, yargı yetkisini ve diğer faktörleri göz önünde bulundurarak, potansiyel müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap vereceğiz.

Ripple ve XRP

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Brüksel’deki “Blockchain for Europe” zirvesinde dijital varlıkların geleceği hakkında konuştu.

Garlinghouse, dijital varlıkların yaklaşık 5 ila 10 yıl içinde yaygın ödeme şekli olarak kullanılacağına inandığını söyledi.

Stellar Lumens

Avrupa’nın en büyük borsalarından biri olan BitBay, Stellar’ı (XLM) daha yeni ekledi.

https://twitter.com/BitBay/status/1090278065333256194

Dijital varlık borsaya eklenen 30. kripto para oldu. Stellar, Bitcoin, ABD Doları, Euro ve Polonya Zloti’si ile eşleştirilecek.

TRON

TRON Vakfı en son haftalık raporunu yayınladı.

Haftalık rapor, yeni BitTorrent tokeni (BTT) için teknik iyileştirmeler ve destek dahil olmak üzere, uzun bir gelişme listesini içeriyor.

IOTA

IOTA Vakfı, IOTA Tangle’ın uluslararası ticareti dönüştürme hedefi için önemli bir adım attı. Hazırlanan Demo’da, IOTA’nın sınırlar arasında hareket eden tedarik zincirini izlemek için nasıl kullanılabileceğini gösteriyor

VeChain

Singapur merkezli kripto borsası Bitrue, VeChain’i ekledi. Dijital varlık Bitcoin, Ethereum, XRP ve Tether ile eşleştiriliyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin