Bitcoin balinası, 600 milyon dolarlık hesabı harekete geçirdi

Güncel kripto haberleri: Kripto Balinalarının 92 Milyon Dolarlık Hareketi, Twitter’da botların Ripple saldırıları, QuadrigaCX borsasında yeni bir fiyasko

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sancılı süreçten geçen kripto dünyasında tüm gözler Bitcoin’e çevrilmiş durumda. Piyasanın ayılardan kurtulması için Bitcoin’in boğaları çağırması gerekiyor. Ancak çok geniş olan piyasada bazen daha önemli haberler olabiliyor. İşte önemli olan güncel kripto haberleri …

QuadrigaCX

Yeni bir mahkeme başvurusuna göre, Kanadalı kripto borsası QuadrigaCX, 6 Şubat’ta yanlışlıkla  468.675 dolar değerinde Bitcoin’i erişilemeyecek soğuk cüzdanlara gönderdiğini iddia ediyor. Şirket, “kripto paraları geri almak için çalıştığını” söylüyor.

Borsa, CEO’sunun Aralık ayında vefat etmesiyle, tüm soğuk cüzdanlara erişimini kaybettiğini bildirmişti. En son kaybolan Bitcoin grubu daha büyük bir kaybın bir parçası oldu. Toplamda, borsa, tüm çabalarına rağmen dijital varlıklarda 145 milyon dolar değerinde bir kaybın olduğunu söylüyor.

Ripple ve XRP

Twitter botları, Twitter’da Ripple’ı takip eden ve XRP’ye yatırım yapma ihtimali olan kullanıcıları hedef alıyor gibi görünüyor. Ripple yatırımcılarını korkutmak amacında olan Botlar, son 24 saat içinde onlarca tweet gönderdi. FUD serpme robotlarının gönderdiği iki tweet’e bir bakalım.

https://twitter.com/HosleyHeather/status/1095463472253394944

https://twitter.com/tidwell_cedric/status/1095493388638478336

Bitcoin

Üç Bitcoin balinası, son 24 saat içinde Bitcoin’de toplam 92 milyon dolar hareket ettirdi. Transferlerin hiçbirinde satış hazırlığı görülmedi.

En büyük balina, bilinmeyen bir cüzdandan diğerine yaklaşık 72 milyon dolar değerinde 20.000 Bitcoin gönderdi.

Diğer transferler kripto borsası Poloniex’ten bilinmeyen cündanlara para gönderdi. Biri 15.6 milyon dolar değerinde olan 4.309 BTC’yi taşırken, bir diğer balina 5.59 milyon dolar değerinde olan 1.559 BTC’yi hareket ettirdi.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin