Dev kripto para borsası yarışma başlattı: Toplam ödül 205 bin dolar
Dev kripto para borsası yarışma başlattı: Toplam ödül 205 bin dolar

Gümüş Bitcoin’e önemli destek geldi: Artık 39.250’den fazla mağazada!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para ödeme ağı Flexa, artık platformunda beşinci dijital varlık olarak Litecoin’i (LTC) destekliyor. Flexa, hızlı ve güvenli ödemeler için ABD’deki 39.250’den fazla mağazada gümüş bitcoin ile doğrudan satış noktası ödemeleri sunar.

Kripto para ödeme ağı Flexa, gümüş Bitcoin’i destekliyor

Çarşamba günü Taipei’deki Asya Blockchain Zirvesi’nde konuşan Litecoin kurucusu Charlie, LTC’nin Flexa’ya entegrasyonunun Litecoin ödemelerinin yaygın olarak benimsenmesine yardımcı olduğunu söyledi:

Tüm bu yeni büyük işletmelerde LTC ile ödeme yapabilmek, tüm Litecoin topluluğu için harika.

Flexa, kitlesel benimsenme stratejisinin müşteriyle başladığını söylüyor. Şirket, tüketici tarafında kripto para birimi harcamasını sağlarken işletmelerin fiat’ta ödeme almalarına yardımcı olur. Çözüm, süreci basit, hızlı, ucuz ve sahtekarlığa karşı korumak için tasarlandı. Flexa ekibine göre, kriptoyu ölçeklemenin anahtarı, doğrudan işletmelerin mevcut donanım ve yazılımı ile entegre etmek, öğrenme eğrisini azaltmak ve yeni altyapı için sermaye artırımı yapmaktır:

Kripto para birimi ödemelerinin, mevcut Visa ve Mastercard borç ağlarına ve müşteri veri gereksinimlerine bağlı olması gerektiğine inanmıyoruz.

Flexa’nın, uzun bir büyük marka listesine sahip olduğu bildiriliyor

Kripto kullananlar Flexa’nın SPEDN uygulamasını kullanarak LTC’yi harcayabilirler. “Mağazalardaki kripto para birimini harcamanın en basit ve en kolay yolu” olarak faturalandırılan SPEDN, bir cep telefonunu bir bankamatik kartına yüklemeye veya ABD dolarına para yatırmaya gerek kalmadan kripto için doğrudan bir ödeme cihazına dönüştürür.

Flexa’nın, uzun bir büyük marka listesine sahip olduğu bildiriliyor. Uygulama, 9 Temmuz’da başlatılan bir Android beta sürümüyle iOS için kullanıma hazır. Litecoin’e ek olarak, SPEDN Bitcoin, Bitcoin Cash, Ether ve Gemini dolarlarını da destekliyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin