Litecoin ve Zcash fiyat analizi: LTC ve ZEC için izlenecek seviyeler
Litecoin ve Zcash fiyat analizi: LTC ve ZEC için izlenecek seviyeler

Güçlü altcoin Litecoin, Ripple (XRP)’ı geçebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en popüler altcoin’lerinden biri olan Litecoin (LTC), son aylarda genişliyor. Kriptopara birimi, EOS ve Bitcoin Cash (BCH) dahil olmak üzere yılın son yarısında farklı dijital varlıkları aştı. Büyümeye devam edip XRP’yi geçebilir mi?

Litecoin Ripple (XRP)’ı aşabilir mi?

Litecoin son birkaç aydır pazarda büyüyor. Litecoin’in bu kadar olumlu bir şekilde davranmasının nedenlerinden biri, ağın yakın gelecekte halving’e kadar yükseleceği gerçeğiyle ilgili. Ağustos ayındaki en kısa sürede LTC, sanal para piyasası üzerinde gözle görülür bir etkiye sahip olabilecek madenciler için ödülü azaltacak.

Şu anda, Litecoin madencileri blok başına 25 LTC ile ödüllendiriliyor. Bununla birlikte, Ağustos ayında blok başına 12,5 LTC’ye düşürülecek. Bu, bazı madencileri endişelendiriyor, çünkü daha az kazanacaklar. LTC kurucusu Charlie Lee, Twitter’da  şu açıklamayı yaptı:

Litecoin halving 56 gün içinde! İşte madencilik kârlılığı ile ilgili bazı istatistikler. 

Halving yaklaştıkça, Litecoin büyümeye devam ediyor

Charlie Lee ayrıca piyasa oynaklığı hakkında yorumda bulundu. Piyasadaki oynaklık hakkında başka bir açıklama yapmayacağını söyledi. Geçmişte, kullanıcıların Litecoin’in 300 dolardan 20 dolara düşmesi için hazırlıklı olması gerektiğini söyledi. Ve gerçekten de bu oldu ve Litecoin 23’e yakın bir seviyeye düştü. Charlie Lee LTC’lerini sattığı için tekrar Litecoin’i almadığını belirtti.

Halving yaklaştıkça, Litecoin bir yıldan fazla bir sürede yeni seviyelere çıkmaya ve büyümeye devam ediyor. Litecoin XRP’yi geçmek istiyorsa en az %100’den daha fazla büyümesi gerekecek. Bu zor görünüyor ama uzmanlara göre imkansız değil. Bu olursa, her LTC 275 dolar değerinde olmalı.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin