Grayscale ve Winklevoss kardeşlerden ortak Bitcoin tahmini:
Grayscale ve Winklevoss kardeşlerden ortak Bitcoin tahmini: "Daha yolun başındayız!"

Grayscale ve Winklevoss kardeşlerden ortak Bitcoin tahmini: “Daha yolun başındayız!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük dijital para varlık yöneticisi Grayscale, Bitcoin’in (BTC) artan kurumsal talebin arkasında yükselmeye devam edeceği konusunda iyimser. Winklevoss kardeşler de bu Bitcoin tahminini destekler nitelikte konuşuyor.

“Bitcoin rallisi daha yeni başlıyor.”

Grayscale Genel Müdürü Michael Sonnenshein, CNBC’nin Squawk Box programında verdiği bir röportajda, Bitcoin’in hareketini tahmin etmek zor olsa da kurumsal yatırımcıların gösterdiği ilgi sebebiyle BTC’nin hâlâ boğa koşusunun ilk aşamalarında olduğunu öne sürdü.

Grayscale’deki girişlerimiz, bu varlık sınıfıyla ilgilenen yatırımcı türlerinin veya yapılan tahsislerin boyutlarının herhangi bir göstergesiyse, daha yeni başlıyoruz.

Aynı programa konuk olan Gemini borsasının kurucuları Gemini Tyler ve Cameron Winklevoss ise amiral gemisi kripto para biriminin yükselmeye devam edeceğini düşünüyor.

Bizim tezimiz, Bitcoin’in “altın 2.0” olduğu ve altını bozacağı yönünde. Ve eğer bunu yaparsa, 9 trilyon dolarlık bir piyasa değerine sahip olması gerekecek. Bu yüzden Bitcoin’in bir gün 500.000 dolardan fiyatlandırabileceğini düşünüyoruz. 18.000 dolar Bitcoin için bir bekleme alanıdır ve bir satın alma fırsatıdır çünkü buradan 25x artacağını düşünüyoruz.

Kurumsal yatırımcıların sektördeki payı çok önemli

Tyler Winklevoss, Bitcoin’deki kurumsal talebin baskın kripto para biriminin yükselişi için önemli bir katalizör olduğuna işaret ediyor.

Paul Tudor Jones’u takiben Stan Druckenmiller de Bitcoin satın alıyor ve BTC’ye övgüyle yaklaşıyor. Square, Microstrategy gibi halka açık şirketler de değerlemelerini korumak için hazinelerini Bitcoin’e koyuyorlar çünkü nakit çöptür ve bunu anladılar. Ana akım için çok şey yapıyorlar ve bir noktada bu veri noktalarına bakmak ve Bitcoin’in inanılmaz bir teknoloji olduğunu inkar etmek zor ama aynı zamanda inanılmaz bir değer deposu.

BTC pazartesi günü 20.000 dolara yaklaşarak Binance, Bitstamp ve Kraken dahil olmak üzere çeşitli kripto borsalarında tüm zamanların en yüksek seviyesini kırdı. CoinMarketCap’e göre önde gelen kripto para birimi şu anda 19.547,42 dolardan işlem görüyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin