grayscale capital ceo
Grayscale Capital CEO'su bu 4 altcoine yatırım yaptığını açıkladı

Grayscale Capital CEO’su bu 4 altcoine yatırım yaptığını açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Grayscale Capital CEO ’su Barry Silbert düşen piyasada portföyüne ETC, ZEC, MANA ve ZEN altcoinlerini eklediğini açıkladı.

Dijital Currency Group’un sahibi olduğu bir dijital varlık yönetim şirketi olan Grayscale Investments’ın kurucusu olan Barry Silbert Pazar günü paylaştığı bir twitte birkaç altcoine yatırım yaptığını açıkladı. Attığı twite göre Silbert, aldığı altcoinlerin miktarını açıklamamakla birlikte Ethereum Classic (ETC), Zcash (ZEC), Decentraland (MANA) ve Horizen (ZEN) portföyüne eklediğini belirtti.

Grayscale Capital CEO’su Silbert bu altcoinler ile ilgili sürekli paylaşımlarda bulunuyor

Decentraland dışında bu eklemeler özellikle şaşırtıcı gözükmüyor. Çünkü Grayscale şu anda Ethereum Classic, Zcash ve Horizen için yatırım ürünleri sunan bir şirket. Ve Silbert’in bu coinler hakkında sık sık twit attığını görüyoruz.

Mevzu bahis olan altcoinlerin her biri ise şu anda tüm zamanların en yüksek değerlerine göre önemli derecede düşük fiyatlardan el değiştirirken, bazıları yatırımın akıllıca olup olmadığını konusunda Silbert’i sorgulamaktan geri durmadı.

ETC, ZEC, MANA ve ZEN şu anda büyük sermayeli kripto para ve tokenler için bir gösterge endeksi olan AltDex 100 Endeksinde (ALT100) sırasıyla 15, 17, 59 ve 79. Sırada bulunuyorlar.

AltDex 100 endeksine göre bu altcoinlerin son durumları

Ethereum Classic (ETC), son 24 saatlik periyotta şu an yüzde 6 oranında değer kazancı ile 4,61 dolar, Zcash (ZEC), yüzde13,41 oranında artış ile 70,40 dolar, Decentraland (MANA), yüzde 10,39 oranında artış ile 0,05380 dolar ve Horizen (ZEN) altcoini ise yüzde 9,56 oranında artış ile 6,53 dolar fiyatı ile el değiştiriyor.

Ayrıca AltDex 100 endeksinin bugün öğle saatlerinde ortalama yüzde 7,56 oranında prim yaptığını görülürken listede bulunan 99 coinin artıda olduğunu görüyoruz. Negatif getiriye sahip olan tek coin ise yüzde 1’in altındaki düşük kaybıyla  QASH olarak görülüyor.

sludgefeed

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin