Bitcoin hash gücü tüm zamanlar rekoru kırdı
Bitcoin hash gücü tüm zamanlar rekoru kırdı

Grayscale 186 milyon dolarlık Bitcoin daha aldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçen haftanın kapanışında yükseliş ivmesi gösteren Bitcoin kurumsal yatırımcıların ilgi odağında kalmaya devam ediyor. Son olarak Grayscale Investments Trust, Bitcoin varlıklarını artırdığını duyurdu.

Şirketin 186 milyon dolara tekabül eden 17.100 BTC daha satın alındığı açıklandı.

25 Eylül’de sona eren haftanın son piyasa raporuna göre, tüm Grayscale Investments kripto fonları için yönetilen toplam varlıklar (AUM) 5,8 milyar doları buldu.

Grayscale yatırımlarının büyük çoğunluğu Bitcoin

Bitcoin Trust (GBTC), şirketin toplam yatırımının %82,75’ini (4,8 milyar dolar) içeriyor ve en büyük fonu konumunda. %13,5’lik 784 milyon dolarlık kısım ise Ethereum Trust’tan oluşuyor.

Gerisi Bitcoin Cash, Ethereum Classic, Litecoin, XRP, Zcash ve birkaç tane daha küçük fonlara bölünmüş durumda.

Grayscale, yatırımcıları için hisse satın alıyor, böylece temel varlığa doğrudan maruz kalmıyorlar. BTC hisseleri şu anda 11,23 dolardan işlem görüyor bu yıl şimdiye kadar neredeyse %46 arttı.

“Genç nesle önem vermenin vakti geldi de geçiyor”

Söz konusu hamle bu yılki zirvesinden bu yana neredeyse %20 oranında düzelmiş olmasına rağmen, Bitcoin ve kripto varlıklarına kurumsal ilginin devam ettiğini gösteriyor. Grayscale ayrıca önümüzdeki çeyrek yüzyılda büyük bir servet transferi olacağını ve genç neslin Bitcoin ve kripto ile ilgilendiğini belirtti:

Önümüzdeki 25 yıl içinde 68 trilyon dolar daha yaşlı nesillerden genç nesillere aktarılacak. Yeni nesil yatırımcıların davranışlarına dikkat etmenin zamanı geldi.

Bu arada 28 Eylül Stellar Lumen fiyat analizi için buraya tıklayabilirsiniz.

Bu yazı ilk olarak Cryptopotato’da yayımlanmıştır.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin