30 Mart Bitcoin analizi: BTC için anahtar seviyeler, teknik göstergeler ve çok daha fazlası
30 Mart Bitcoin analizi: BTC için anahtar seviyeler, teknik göstergeler ve çok daha fazlası

Gözler Bitcoin rallisinde: Bir analist 6.800 dolar seviyesine işaret ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, düşük volatilite ile tekrar dar bir aralıkta işlem görüyor. Ancak Bitcoin, 6.400 dolar seviyesini kırmayı başardı, bu boğalar için olumlu bir işaret ve fiyat bu seviyenin üstünde kaldı. Gözler Bitcoin rallisinde, CoinDesk analisti Omar Godbole de Bitcoin fiyatındaki son durumu değerlendiriyor.

Bitcoin ticareti dar bir aralıkta ancak 6.400 dolar seviyesini ihlal etti

Analist, Bitcoin’in (BTC) dün bir yükselişin ardından 6.800 dolara doğru bir hamle yapabileceğini iddia ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin daraltılmış bir fiyat aralığında işlem görüyor ancak dün 6.423 dolara çıkmayı başardı. Omar Godbole, simetrik üçgen paterninin yukarı doğru bir atılımını doğruladığını belirtiyor. Analiste göre Bitcoin şu an 50 günlük üssel hareketli ortalamanın (EMA) üzerinde kabul görmek için hala mücadele ediyor. Bitcoin yazım sırasında ise 6.406 dolardan el değiştiriyor.

Omar Godbole’e göre, günlük grafik simetrik üçgenin kopuşunu gösteriyor. Bu da 6.800 doların üzerine çıkmış olan son yüksek seviyelerin yeniden test edilmesine işaret ediyor. Ayrıca analist,  MACD indikatörünün üzerinde de bir boğa geçişi olduğunu vurguluyor. Buna ek olarak analist, göreceli güç endeksinin 50’in üzerindeki boğa bölgesinde tutulduğunu da ekliyor.

Gözler analistin işaret ettiği Bitcoin rallisinde

Omar Godbole’e göre, 50 günlük EMA 6.450 dolar üzerinde Bitcoin’in bir sıçrama yapması muhtemel. Ayrıca bu durum sürekli bir ralli için kapıları açıyor ve 6.800 dolar seviyesini garanti ediyor. Analiste göre, 6.810 seviyesi Bitcoin’deki kısa vadeli yükseliş görünümleri, fiyatların 31 Ekim gününün en düşük seviyesi olan 6.200 dolar seviyesinin altına düştüğü takdirde geçerliliğini yitirecek.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin