featured

Gözde metaverse coin’den sürpriz yükseliş: MANA fiyat analizi ve yPredict projesinin ayrıntıları

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki metaverse coin’lerden bir tanesi olan Decentraland (MANA), eski ihtişamlı günlerinin ardından yeniden grafiklerini yeşile boyadı. Fiyat son 30 gün içinde %45’in üzerinde bir artış kaydetti. Bu yukarı yönlü hareketin ardından, balina işlemlerinin hacminde de bir artış görüldü.

Balinaların yeniden metaverse coin’e ilgi göstermesinin ardından, yükseliş umutları tazelendi. Ayrıca MANA spot piyasasına istikrarlı bir likidite akışı olduğu da kanıtlamış oldu.

Önde gelen metaverse platformu Decentraland’a güç veren token MANA, son birkaç gün içinde balina işlemlerinde önemli bir artışa tanık oldu.

Zincir içi veri sağlayıcısı Santiment’ten alınan bilgiler, 1 milyon doları aşan günlük balina işlemleri sayısının 6 Kasım’da yeni bir zirveye ulaştığını gösterdi.

Aynı kaynaktan gelen veriler, balina faaliyetlerindeki bu artışın, balina işlemlerinde 100,000 doların üzerindeki benzer bir eğilimi takip ettiğini ve birkaç gün önce birkaç ayın en yüksek seviyesine ulaştığını ortaya çıkardı.

MANA

MANA grafikleri yeniden yeşil

MANA, bir dönemin en gözde metavserse coin’lerinen bir tanesiydi. Etkileyici fiyat performansı sayesinde yatırımcıların ilgisini çekmeyi başarmıştı. Ancak daha sonra, piyasadaki diğer kripto para birimleri gibi o da büyük oranlarda değer kaybetti ve dibe ulaşmasının ardından durgunlaştı.

Bir süredir sessizliğini koruyan MANA, kripto piyasasındaki son yükseliş hissiyatını kendi lehine çevirmeyi başardı. Piyasada Ekim ayından beri devam eden büyüme, piyasa lideri olan Bitcoin’in yeniden yükselişe geçmesiyle birlikte hız kazandı. CoinMarketCap verilerine göre geçtiğimiz ay MANA’nın fiyatı %45’in üzerinde bir artış gösterdi. Son fiyat performansı ile yeniden yatırımcıların ilgisini kazanan kripto para birimi, boğaların desteği ile yükselişe devam edebilecek mi?

Metaverse coin’in fiyatı arttıkça, günlük zincir içi işlem hacminin kâr/zarar oranı da artmaya başladı.

30 günlük hareketli ortalamada gözlemlenen ölçüm, bu yazının yazıldığı sırada 1,64 idi ve geçen ay zararla sonuçlanan her MANA işlemi için 1,64 işlemin kâr getirdiğini gösteriyordu.

Aynı şekilde varlığın aynı zaman diliminde gözlemlenen Piyasa Değerinin Gerçekleşen Değere (MVRV) oranı da %13,31 oldu.

Bir varlığın MVRV oranı, o varlığın mevcut piyasa fiyatı ile o varlığın edinilen her token’ının ortalama fiyatı arasındaki oranı izler.

1’in üzerindeki bir MVRV oranı olduğunda, eğer her MANA sahibi token’larını mevcut piyasa fiyatından satarsa, ilk yatırımlarından ortalama %13 oranında bir kâr elde edeceklerdir.

Fiyat artışı ve MANA işlemlerinin kârlı olması, yatırımcıların ay başında kâr amaçlı varlıklarını satmalarına neden oldu. Ancak bu durum son birkaç günde yavaşladı. Bu tarz amaçla yapılan satışlarından ardından genelde fiyatta bir geri çekilme gerçekleşmesi beklenir.

Token’ın borsa faaliyetine ilişkin bir değerlendirme, MANA’nın borsalardaki arzında 5 Kasım’dan bu yana %2 oranında bir düşüş olduğunu gösterdi. Aynı dönemde borsalar dışındaki arzı ise %1 arttı.

Ayrıca, 24 saatlik fiyat tablosunda değerlendirilen MANA Aroon Göstergesi de mevcut yükseliş trendinin gücünü doğruluyor.

Aroon’un üst çizgisi bu yazının yazıldığı sırada %100’dü. Bir varlığın Aroon Up çizgisinin 100’e yakın olması yükseliş trendinin güçlü olduğunu gösterir. Bahsedilen en son yüksek seviyeye nispeten yakın zamanda ulaşıldı.

Son olarak, token’ın Chaikin Para Akışı (CMF) 0,39 seviyesinde ve yükseliş trendinde. Bu da yükseliş trendini sürdürmek için gereken istikrarlı likidite akışının sinyalini veriyor. Yani, genel olarak teknik göstergelerin yükselişi desteklediği görülüyor. Bu yüzden, kripto piyasasının sağlam kalmaya devam etmesi durumunda MANA fiyatı da yukarı yönlü hareketine bir süre daha devam edebilir.

Ancak kripto para piyasasının volatil olması ile ünlü olduğunu akılda tutmak gerekir. Yani, fiyatlar çok hızlı bir şekilde değişebiliyor. Ayrıca bir diğer önemli olan şey doğru zamanda doğru işlemler yapmaktır. Yüksek riskli bir yatırım şekli olduğu için de yalnızca kaybetmeyi göze alabileceğiniz kadar bir bütçe ile işlem yapmalısınız. Kripto yatırımcıları, genelde fırsatları erken dönemde yakalayarak maksimum kârı elde etmek ister. Eğer yenilikçi bir portföye sahipseniz şu anda ön satışta olan yPredict AI projesine bir göz atmak isteyebilirsiniz.

Kripto dünyasına yapay zeka dokunuşu: yPredict AI (YPRED)

Yapay zeka, kripto dünyasında bir devrim niteliğinde. YPredict, bu devrimi yakalamak isteyenler için kapılarını açan, yapay zeka tabanlı kripto analiz platformlarından birisidir. Projeye gönül vermiş ekip, kripto alım-satım süreçlerini ve yatırım adımlarını iyileştirmeye odaklanıyor. Polygon tabanlı platformları üzerinden kullanıcılara somut ve özgün analizler sunarak bu hedefe ulaşmayı hedefliyorlar.

Teknik belgelere göre, platform; yapay zeka destekli al-sat sinyalleri ile yatırımcı davranışlarını analiz etme yeteneğine sahip. Kullanıcılar aynı zamanda yapay zeka (AI) ve makine öğrenimi (ML) uzmanları tarafından geliştirilen finansal modellemelere erişebilecekler.

yPredict’i Ziyaret Edin

YPredict, özellikle yeni başlayanlar için oldukça ilgi çekicidir. Zira yapay zeka tarafından sunulan analizler ve tahminler, kripto dünyasında bilinçli kararlar almayı kolaylaştırıyor. Bu da yatırımcılara finansal verilerle uğraşma yükünü hafifletiyor ve yapay zeka tabanlı analizlerle işlem yapma olanağı sunuyor.

Ek olarak, platform, geliştiricilere pasif gelir sağlama fırsatı sunarken token sahiplerine staking yoluyla pasif gelir elde etme olanağı sunuyor. Bu durum, YPredict’i hem geliştiriciler hem de token sahipleri için çekici bir hâle getiriyor.

yPredict’i Ziyaret Edin

Sadece bir kripto analiz platformundan çok daha fazlası olan yPredict, şu anda ön satış aşamasında. Eğer siz de bu yenilikçi projenin bir parçası olmak isterseniz hemen ön satışa katılabilirsiniz.

AMBCrypto


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin