featured

Yatırımcılar bu hafta, gözde altcoin’in performansını yakından takip etmeli! Yükseliş kapıda

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan Solana, 102 dolar ile 104 dolar arasında bulunan destek bölgesinde işlem görüyor.  Yatırımcılar, 104 dolar seviyesinde bulunan bölgenin kırılması durumunda fiyatın 135 dolara kadar yükselmesini bekleyebilirler.

80,76 dolar civarındaki bir günlük mum çubuğu altcoin için yükseliş tezini geçersiz kılacaktır.

Solana fiyatı, bir süredir sert bir direnç noktasının altında konsolide oluyor. Satın alma baskısındaki son artış, onu söz konusu seviyenin üzerine iterek bir destek tabanına çevirdi. Sonuç olarak, yatırımcılar SOL’un yukarı yönlü patlayıcı bir hareket başlatmasını bekleyebilir.

Solana fiyatı boğaların geri dönüşünü bekliyor

Solana fiyatı hâlâ 80,76 dolardan 121,52 dolara uzanan aralığın içinde işlem görüyor. Bu sınır, altcoin’in 24 Ocak ile 7 Şubat arasında kabaca %50 oranında bir ralli yapmasının sonra oluştu. Bu hareketlerin ticareti genellikle basittir. Çoğunlukla bir sınırın üstünde veya altında bir süpürme ve ardından diğerinin yeniden test edilmesini içerir.

Benzer şekilde, Solana fiyatı Şubat ayında 80,76 dolardan aralığı dip seviyelere çekti. Bunun ardından ise %83 oranında bir artış yaşayarak 122,64 dolara kadar yükseldi. Bununla birlikte SOL, üst sınırın çok ötesine geçti ve 143,64 dolar seviyesini hedef olarak belirledi.

Bununla birlikte, piyasadaki korku ve kâr alma hareketleri ile birleşen düşüş hareketleri Solana fiyatını aralığa geri itti. 102 dolar ila 104 dolar seviyeleri arasında bulunan destek noktasından %32 oranında bir düzeltme gerçekleştirdi.

altcoin SOL grafik

12 Nisan tarihinden bu yana, Solana fiyatı bu iki önemli engelin altında toparlanıyor. Ayrıca alıcıların yeniden canlanmasını veya bir yükseliş başlatmak için yükseliş momentumunu bekliyor. Bitcoin fiyatı küçük oranlarda da olsa yükselmeye başladığında, SOL dahil diğer altcoin’lerin de aynı hareketi takip etmesi muhtemel.

Bu nedenle, SOL’u 104 dolarda bulunan engeli bir destek noktasına çevirmeye iten satın alma baskısındaki bir artış, %17 oranında bir hareketi tetikleyerek 121,52 dolar seviyesinin yeniden test edilmesine neden olacaktır.  Bazı durumlarda, SOL boğaları ralliyi uzatabilir. Bunun sonucunda da  Solana fiyatı 136,92 dolara kadar yükselebilir.

Toplamda bu artış, mevcut pozisyondan %35 oranında bir kazanç anlamına gelecektir.

Ancak altcoin 80,76 dolara yakın bir günlük mum çubuğu oluşturursa, daha düşük bir dip oluşturabilir. Böylece, fiyat hareketi ayıların lehine olacaktır ve fiyat daha düşüşe maruz kalabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin