featured

Gözde altcoin’in grafiklerini kırmızıya boyaması endişe yaratıyor: Boğalar ne zaman geri dönecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası genel olarak olumlu bir hissiyat içinde işlem görürken, toplam piyasa değeri %7’den fazla bir artış gösterdi. Bu dönem içinde kripto para birimleri de yukarı yönlü hareket ediyor. Ayrıca gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Algorand (ALGO) fiyatı geçtiğimiz gün %7’nin üzerinde bir artış gösterdi. Ancak haftalık grafikte hâlâ %19 oranında bir kaybı var.

ALGO fiyatı kısa bir süre için 0,1823 dolar ile 0,2080 dolar arasında bulunan dar bir aralıkta konsolide  oldu. Ardından boğaların güç kazanması ile fiyat ivme kazandı ve %29’un üzerinde bir artış kaydetti.

Gözde altcoin’in fiyatı, 0,2515 dolar seviyesinden reddedildikten sonra yaklaşık bir hafta boyunca 0,2296 dolar ile 0,2413 dolar arasında bulunan bir aralıkta işlem gördü. Piyasa volatilitesi arttıkça fiyat 0,2191 dolar ile 0,2413 dolar arasında sürekli dalgalanmalar yaşadı.

Algorand altcoin

Fiyat, 0,2413 dolarda bulunan kritik direnç noktasını aşmak için birçok farklı girişimde bulundu. Bunun ardından boğalar güç kaybetti. Sonuç olarak altcoin’in fiyatında %20 oranında bir düşüş gerçekleşti. Gerçekleşen aşağı yönlü hareketin ardından Algorand fiyatı bir süre yatay işlem gördü.

Son zamanlarda piyasa hissiyatının yeniden olumluya dönmesiyle boğalar ivme kazandı ve altcoin’in fiyatı %10 oranında değer kazandı. Ardından fiyat 0,1942 dolar seviyesinde bulunan destek noktası etrafında yatay işlem gördü. ALGO fiyatında trendin tersine dönmesiyle, elde edilen kazanımlar çoğu silindi. Bu da yatırımcıların güveninin azalmasına sebep oldu. Ayrıca EMA göstergeleri de düşüşün devam edeceğine işaret ediyor. Peki, ALGO yeniden toparlanarak grafiklerini yeşile boyayabilecek mi?  yaşandı ve bu da fiyatın son kazanımlarını kaybetmesine neden oldu.

Gözde altcoin yeniden yükselebilecek mi?

Teknik göstergeler karmaşık bir okuma sunarken Göreceli Güç Endeksi (RSI), grafikte bir düşüş yaşadı. Bu da ALGO fiyatının bir miktar daha düşüş yaşayabileceği anlamına gelmektedir. Ayıların güç kripto piyasasındaki hissiyat sebebiyle güç kazanmaya devam ettiği görülüyor.

Ancak yine de altcoin için geri dönüş umutları da oldukça yüksek. Eğer boğalar fiyatı 0,1823 dolarda bulunan destek noktasının üzerinde tutmayı başarırsa ALGO fiyatı yeniden ivme kazanarak yakın zamanda 0,1942 dolarda bulunan direnç noktasını test edebilir. Bu kritik direnç noktasının üzerinde bir kapanış gerçekleşmesi durumunda ALGO fiyatı yükselişe devam edecektir. Böylece gözde altcoin’in fiyatı önümüzdeki haftaya kadar 0,2080 dolarda bulunan direnç noktasını test edebilmek için gerekli olan zemini bulmuş olacak.

Öte yandan, ayıların altcoin’in fiyatını destek noktasının altına çekmeyi başarması durumunda grafikler kırmızı kalmaya devam edecektir. Bu durumda 0,1646 dolarda bulunan destek noktası test edilebilir. Üstelik ayılar gücü elinde tutmaya devam ederse fiyat düşmeye devam edecektir. Aşağı yönlü hareketin devam etmesi durumunda bir sonraki hedef 0,150 dolarda olacaktır.

Kripto para piyasası her gün büyüyen ve gelişen bir yapıya sahiptir. Piyasaya her gün yeni kripto para birimleri girerken, yatırımcılar güvenli ve yüksek potansiyelli olan projeyi seçmekte zorlanabilir. Kripto piyasasında yatırım yaparken, doğru zamanda doğru işlemleri yapmak kârınızı maksimuma çıkarabilir. Bu yüzden yüksek potansiyelli projeleri erken dönemde keşfetmek iyi olabilir. Eğer siz yenilikçi bir portföye sahipseniz şu anda yenilenmiş yüzü ile karşımıza çıkan popüler Sponge V2 projesine bir göz atmak isteyebilirsiniz.

Sponge V2: Meme coin dünyasının yenilenmiş yıldızı

Kripto para uzmanlarına göre, yüksek potansiyele sahip bir meme coin olarak öne çıkan Sponge Token V2, dikkat çekici bir oyuncu olarak karşımıza çıkıyor. Sponge’un 2023 baharındaki heyecan verici çıkışından sonra geliştirilen Sponge V2, sektörde bir kez daha başarıyla adından söz ettirmeye hazırlanıyor.

Sponge V2

Sponge, 2023’ün en iyi performans gösteren kripto para birimlerinden biri oldu. Başlangıçta bir milyon dolarlık bir piyasa değeriyle ortaya çıkan proje, zaman içinde 100 milyon dolarlık bir piyasa değerine ulaştı. Bu durum, erken dönem yatırımcılarının önemli kârlar elde ettiği anlamına geliyor. Sponge, lansmanından hemen sonra hem merkezi hem de merkezi olmayan bir dizi önde gelen kripto borsasında listelendi.

SpongeV2’yi Ziyaret Edin

Bu da demek oluyor ki erken yatırımcılar, hâlâ ilk hamle avantajına sahip olabilirler. Stake-to-bridge aşamasının sona ermesiyle birlikte SPONGEV2’nin kripto borsalarında daha yüksek bir fiyatla listeleneceği öngörülüyor.

Ayrıca, Sponge V2 projesinin geleneksel yöntemlere karşı yenilikçi bir bakış açısına sahip olduğunu söyleyebiliriz. En iyi meme coin’ler genellikle bir ön satış kampanyası düzenlerken, Sponge V2 geleneksel bir ön satışa karşı çıkarak farklı bir yaklaşım benimsemiştir. Ekip, bu yaklaşımı “bridge-to-stake” olarak adlandırıyor ve Sponge Token V2 satın almanın tek yolunu, V1 token’larını stake etmek ve köprüleme yapmaktan geçirmektedir.

SpongeV2’yi Ziyaret Edin

Sponge V2, Bitcoin ETF onayları ve 2024 yılının başlarında beklenen bir sonraki halving etkinlikleri gibi önemli kripto olaylarla aynı döneme denk gelmiştir. Bu da Sponge V2 projesinin mükemmel bir zamanlama ile piyasaya girdiğinin bir göstergesidir.

Sonuç olarak, Sponge yatırımcıları, projenin resmi web sitesini ziyaret edip kripto paralarını stake sözleşmesine kilitleyerek sadece önümüzdeki 4 yıl boyunca ödüller elde etmekle kalmayacak, aynı zamanda eşit miktarda Sponge Token V2 satın alma fırsatını da değerlendirebileceklerdir.

Coinpedia


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin