featured

Gözde altcoin kritik direnci aşmaya hazırlanıyor: Boğalar yükselişi devam ettirebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Uniswap (UNI), günlük grafiğindeki destek noktasından toparlanma girişiminde bulundu. Ancak ayılar hâlâ oyunda kalmak için mücadele gösterme

ye devam ediyor. Bu şartlar altında UNI fiyatı 13 dolar seviyesine doğru bir hamle mi yapacak yoksa 8 dolara bir geri dönüş mü gelecek?

Şu anda fiyat, sıradaki hareketin yönüne karar verecek kritik bir noktada işlem görüyor. Eğer direnç noktası kırılırsa, yeni bir ralli başlayabilir. Ancak denemesinde başarısız olursa konsolidasyon bölgesine geri dönebilir.

Popüler bir DeFi tokenı olan Uniswap, boğaların son birkaç gündür sürekli olarak güç göstermesi sebebiyle yeni bir yükseliş rallisinin eşiğinde bulunuyor. Altcoin, sadece birkaç saat içinde ticaret hacminde %300’lük bir artış yaşayarak bu değeri 300 milyon dolardan 900 milyon dolara yükseltti. Hacim şimdilerde yeniden eski seviyelerine geri dönmüş olsa da, UNI tokenlarının üzerindeki yükseliş etkisi hâlâ devam ediyor.

Gözde altcoin’den canlanma işaretleri: UNI fiyatı 15 doları aşabilir mi?

20 aydan daha uzun bir süredir konsolidasyon aşamasında işlem gören UNI fiyatı, bu aralığı kırarak yeniden 2 haneli bir değere ulaşmayı başarmıştı. Ancak bunun ardından gelen yeni bir düşüş dalgası, kazanımların çoğunun silinmesine neden oldu. Şimdi ise altcoinin grafiklerinde sürekli olarak yükseliş mumları oluşuyor Bu da UNI fiyatının %10’luk bir sıçrama gerçekleştirebileceği anlamına gelmektedir.

altcoin UNI
TradingView UniSwap grafik

Güçlü düşüş trendinin ardından Mayıs ayının ikinci yarısında güçlü bir toparlanma başlatan UNI, bunu devam ettirerek hedeflerine ulaşma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Mevcut teknik göstergeler altcoinin yükselişini desteklerken çoğunluğunun boğaların lehine olduğu görülüyor. RSI göstergesi yükseliş trendini sürdürüyor ve fiyatın 10 dolarda bulunan kritik direnç noktasına ulaşmasının ardından yukarı yönlü hareketine devam etmesi bekleniyor.

Ayrıca altcoinin fiyatı toparlanma sonrası 50 günlük hareketli ortalamayı da güçlü bir destek noktası olarak korumayı başardı. Bu da yükselişin devam edebileceğinin bir başka göstergesidir. İlk 30 kripto para arasında bulunan Uniswap, önemli bir FOMO yaşıyor. Sosyal baskınlıktaki keskin artışla birlikte bir düzeltme gelme olasılığı yüksek. Bu nedenle yatırımcıların dikkatli davranması gerekmektedir. Öte yandan %10’luk sıçramanın ardından geri çekilme aşamasının tamamlanmış gibi gözükmesi sebebiyle de yukarı yönlü bir hareket de gelebilir.

Denizin derinliklerinden yükselen bir Solana meme coini: Sealana

Solana ekosistemindeki en yeni meme coin olan Sealana, kısa sürede yatırımcıların radarına girdi. Ön satışının başladığı andan itibaren sadece birkaç dakika içinde 100,000 dolarlık fon toplayan Sealana, maskot olarak deniz memelilerini ve karasal hayvanları kullanıyor. Bu eğlenceli tasarımıyla dikkat çekerken aynı zamanda yatırımcıları projeye çeken özelliklere sahip. Sealana, Solana’nın meme coin projelerinden ayrışarak yüksek potansiyeliyle öne çıkıyor.

Sealana Tokeni Ziyaret Edin

Sealana projesi, kullanıcı dostu bir ön satış süreci sunuyor. Yatırımcılar, SOL tokenlerini projenin cüzdan adresine göndererek ve cüzdanlarını ön satış web sitesine bağlayarak katılım sağlayabiliyorlar. Önemli bir nokta olarak, ön satış sırasında fiyat artışı olmaması dikkat çekiyor.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin