featured

Gözde altcoin, boğaların desteği ile grafiklerini yeşile boyadı: Yüzde 68’lik rallinin devamı geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan PancakeSwap (CAKE), başarılı bir haftanın ardından yükselişin devam edeceğine dair işaretlere sahip. Bir süredir grafikteki kama modeli tarafından yönetilen yükseliş eğilimi, CAKE fiyatının yeni bir yukarı yönlü ralliye hazır olduğunu gösteriyor. Grafiklerin yeşil kalmasıyla birlikte yatırımcıların altcoin’e olan güveni de oldukça yüksek.

Mevcut piyasa konsolidasyonuna meydan okuyan Panckswap token fiyatı 2,1 dolar seviyesinin üzerinde kalmayı ve toparlanma eğilimini uzatmayı başardı. Yalnızca bir hafta içinde gözde altcoin’in fiyatı %57 oranında bir artış kaydetti. Bu yukarı yönlü hareketi sonucunda mevcut değeri 3,37 dolar seviyesine ulaştı ve grafikteki düşen takoz modelinden kararlı bir çıkış yaptı. Peki bu model CAKE fiyatının yakın vadeli geleceğini nasıl etkileyecek?

PancakeSwap (CAKE) rallisi 5,5 dolara kadar devam edebilir mi?

Grafikte bir kama modelinin oluşması, düşüş momentumunun tükendiğine ve yeni bir toparlanmanın başladığına işaret ediyor. Ayrıca, 100 ve 200 günlük EMA seviyeleri arasındaki yükseliş yönlü geçiş, alıcıların yükseliş toparlanmasını uzatmasını destekleyecektir.

Pancakeswap için gün içi işlem hacmi 393 milyon dolardır. Bu da %163 oranında bir artış gerçekleştiği anlamına gelmektedir.

Bir yılı aşkın bir süre boyunca CAKE fiyatı, düşen takoz modelinin etkisi altında istikrarlı bir düşüş eğilimine tanık oldu. Modelin yakınlaşan trend çizgileri büyük bir direnç ve destek görevi gördü. Böylece aşağı yönlü gidişat sınırlı bir aralıkta tutularak kontrol altına alınabildi.

PancakeSwap CAKE altcoin

Ancak kripto piyasasındaki genel yükseliş eğilimiyle birlikte CAKE fiyatı 1,05 dolar seviyesinde dip noktasını buldu ve yeni bir toparlanma başlattı. Son on hafta içinde kripto para biriminin fiyatı %258 oranında bir artışın ardından yeni yılın en yüksek seviyesi olan 3,79 dolara ulaştı.

Bu rallinin ortasında, gözde altcoin’in fiyatı kama modelinin üst sınırının üzerine çıkarak trendin tersine döneceğinin erken bir sinyalini veriyor. İdeal koşullarda, CAKE fiyatının şu anda %58 oranında bir artışın ardından 5,5 dolar seviyesinde bulunan modelin en yüksek seviyesine yükselmesi bekleniyor.

Ancak yükselen fiyat hareketi, 3,5 dolar seviyesinde bulunan küçük bir engele çarptı. Bu da bir sonraki sıçramadan önce geçici bir geri çekilme yaşanmasına sebep olabilir.

PancakeSwap haftalık yakım işlemleri ile altcoin’in değerini artırıyor

PancakeSwap ağı tarafından yakın zamanda yapılan bir duyuruda, ekibin 26 Aralık tarihinde yaklaşık 34 milyon dolar değerindeki 10,16 milyon adet CAKE token’ını yakma işlemi ile başarıyla bilinmeyen cüzdanlara gönderdiği ortaya çıktı. Bu önemli eylem, dolaşımdaki CAKE token arzında bir azalmaya yol açtı. Böylece altcoin’in dolaşımdaki token arzı 275 milyondan 265 milyona düştü. Bu gelişme sonucunda ise CAKE fiyatı hızla %18 oranında bir yükseliş kaydetti ve piyasa değerini de 912 milyon dolara yükseltti. PancakeSwap ekibi ayrıca bu token yakım işlemlerini haftalık olarak gerçekleştirmeyi planladıklarını ve bu yaklaşımı değiştirmeye karar verilene kadar bu uygulamaya devam etmeyi planladıklarını açıkladı.

Yükseliş teknik görünümüyle uyumlu bu azalan arz, altcoin’in fiyatının güçlü bir toparlanma eğilimini sürdürebileceğine işaret etmektedir.

Ayrıca genel olarak gözde altcoin’in teknik göstergeleri de şu anda boğaların lehine gibi görünüyor. 20 ve 50 günlük EMA seviyeleri, piyasa düzeltmeleri sırasında geçerli destek noktaları olarak görev görebilir. Ancak %32 seviyesindeki ADX eğimi, alıcıların yakında tükenebileceğini ve küçük bir geri çekilme başlayabileceğini gösteriyor. Yine de piyasa koşullarının elverişli olması durumunda bu geri çekilme sırasında boğalar güç kazanabilir ve altcoin daha büyük ralli ile geri dönebilirler.

Yatırımcılar kripto para piyasasında işlem yaparken yüksek volatiliteye sahip olduğunu ve bu yüzden yüksek risk içerdiğini akılda tutmalıdır. Ayrıca zamanlama da büyük öneme sahiptir. Yüksek potansiyelli projeleri erken dönemde keşfetmek kârınızı maksimuma çıkarabilir. Eğer siz de yenilikçi bir portföye sahipseniz kripto piyasasında bulut madenciliğine yeni bir soluk getiren ve şu anda ön satış aşamasında olan Bitcoin Minetrix projesine bir göz atmak isteyebilirsiniz.

Staking ve bulut madenciliği ile yenilikçi bir proje: Bitcoin Minetrix

Bitcoin Minetrix, kripto para dünyasına özgün bir soluk getirerek bulut madenciliğini benzersiz bir şekilde ele alıyor ve yatırımcılara önemli avantajlar sunuyor. Proje, kullanıcılarına kusursuz bir kripto para ön satış deneyimi sunmanın yanı sıra, BTCMTX token’ları aracılığıyla bireysel yatırımcılar için güvenli bir yol sağlıyor. Bu token’lar, yüksek güvenlik standartlarına sahip Bitcoin madenciliği fırsatlarına dönüşüyor. Ayrıca, BTCMTX token’ları istenilen zaman borsalarda alınıp satılabilir, bu da yatırımcılara esneklik kazandırırken likiditeyi artırıyor.

Proje, bulut madenciliğini token’laştırarak işlem sürecini basitleştiriyor. Kullanıcılar, platform üzerinden $BTCMTX token’larını satın alarak bunları stake edebilir ve böylece bulut madenciliği kredileri kazanabilirler. Aynı zamanda, platformda pasif gelir elde etme imkanı da bulunuyor. Şu an itibariyle, $BTCMTX token’larını stake ederek %7700’ün üzerinde APY (Yıllık Getiri Yüzdesi) elde etmek mümkün.

Bitcoin Minetrix’i Ziyaret Edin

Bitcoin Minetrix projesi şu anda ön satış aşamasında ve toplam arzının yaklaşık %70’ini (2.8 milyar) bu aşamaya ayırmış durumda. 32 milyon dolarlık bir hedef belirlenmiş ve projeye büyük bir ilgi gösterilmiş durumda.

Bitcoin Minetrix’i Ziyaret Edin

$BTCMTX, ilk aşama için oldukça çekici bir fiyat olan 0,011 dolarla satışa sunuldu. Siz de bu yeni ve gelecek vadeden projeye şimdi katılarak yeni fırsatları değerlendirebilirsiniz.

coingape


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin