featured

Gözde altcoin yüzde 45’lik yükselişe hazır: Ralli öncesi giriş için en doğru nokta neresi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Avalanche (AVAX), yeni bir yükseliş rallisine hazırlanıyor olabilir. Grafikte bulunan fincan ve kulp modeli fiyatı 90 dolara kadar yükseltebilir.

AVAX için gün içi işlem hacmi 2,4 milyar dolardır. Bu da %40 oranında bir artış gerçekleştiği anlamına geliyor. Yatırımcı ilgisinin artmasıyla birlikte teknik göstergeler de genel olarak boğaların lehine. Olumlu ivme korunabilirse altcoin’in fiyatında %45 oranında bir yükseliş rallisi gerçekleşebilir.

Haftalık grafikte bulunan teknik göstergeler bir yükseliş modeli oluşturdu. Bu da AVAX’ın yeni bir geri dönüş hikayesi yazmasına ve bir dönüm noktasına ulaşmasına olanak sağladı. Yatırımcılardan gelen yoğun taleple en çok değer kazananlar listesine giren AVAX, yeni haftaya olumlu bir giriş yaptı. Şimdi ise yukarı yönlü hareketin fiyatı 100 dolar seviyesine ulaştırması bekleniyor. Peki, gözde altcoin’in fiyatında bir geri çekilme gerçekleşmeden hedefe ulaşma olasılığı nedir?

AVAX fiyatı 100 doları hedefliyor

100 günlük EMA seviyesinden başlayan toparlanma ile yükseliş momentumunu koruyan gözde altcoin’in fiyatı, etkileyici bir boğa koşusu gerçekleştiriyor. Son iki ayda fiyat %123 oranında bir artış kaydetti. Bunun sonucunda da 50 dolarda bulunan ve psikolojik olarak önemli olan bir sınırı aşarak yatırımcılarını heyecanlandırdı.

altcoin AVAX

Dahası, AVAX fiyatı şu anda 63,35 dolar civarında işlem görüyor. Bu da 60 dolar seviyesinin de korunabildiği anlamına gelmektedir. Gözde altcoin, son 24 saat içinde %3,76 oranında bir artış kaydetti. Böylece art arda iki gün boyunca grafiklerini yeşil renkte tutmayı başardı.

Ayrıca yükseliş rallisini destekleyen işlem hacmindeki artışla birlikte fiyat sıradaki engelleri de aşacak gibi görünüyor. Kısa vadeli göstergeler, AVAX fiyatının önümüzdeki haftalarda 100 doları da aşabileceğini gösteriyor.

Altcoin boğaları güçlü kalmaya devam ediyor

Haftalık zaman dilimi grafiğinde AVAX fiyatı, bir fincan ve kulp modeli oluşturdu. Genellikle bir tersine dönüş modeli olarak yorumlanan bu model, olumlu ivmeyi destekliyor. Bu model, yaklaşık iki yıldır gelişmekte. Dolayısıyla AVAX fiyatının yatırımcılar üzerinde dikkate değer bir etkiye sahip olduğu söylenebilir. Modelin boyun çizgisinde bulunan direnç noktasında yakın zamanda gerçekleşecek olan bir kırılma fiyatı 90 dolarda bulunan potansiyel hedefine doğru ilerletebilir. Bu seviyenin üzerinde bir kapanış gerçekleşmesi durumunda ise sıradaki hedef 100 dolarda bulunan kritik direnç noktası olacaktır.

Teknik göstergelerin genel olarak boğaların lehine olması yükseliş anlatısını desteklemektedir. Günler EMA (20, 50, 100 ve 200) seviyelerindeki kayda değer artış, altcoin’in fiyatındaki agresif bir yükseliş eğilimini yansıtıyor. Ayrıca DI çizgilerinin yükselişi son geri dönüşle birlikte genişledi. Ayrıca, DI çizgisi yukarı yönlü harekete devam ediyor. Bu da trend momentumunda son zamanlarda bir artış olduğunu kanıtlamaktadır.

Yatırımcılar kripto para piyasasının yüksek volatiliteye sahip olduğunu ve bu nedenle yüksek risk içerdiğini unutmamalıdır. Bu yükseliş yönlü fiyat tahminine rağmen her an bir geri dönüş gerçekleşebileceği için yalnızca kaybetmeyi göze alabilecekleri kadar bir miktarla yatırım yapmalıdır. Erken dönem yatırımcısı olmanın avantajlarının farkında olan yatırımcılar ise yeni çıkan coinleri yakından takip ediyor. Bunlardan bir tanesi de yüksek potansiyeli ve çevreci duruşu ile dikkat çeken eTukTuk projesidir. Peki, eTukTuk fiyat potansiyeli nedir?

eTukTuk: Altcoin piyasasının en çevre dostu yeni projesi

Kripto para piyasasının yeni coinlerinden bir tanesi olan eTukTuk 100x fiyat potansiyeline sahip olması sebebiyle yatırımcıların radarına girmeyi başardı. Aynı zamanda çevreci bir duruş sergileyen bu proje, gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakma hedefi ile yola çıktı. Bu yenilikçi proje, elektrikle çalışan eTukTuk’ları merkeze alarak sürdürülebilir bir dönüşüm yaratmaya hazırlanıyor.

Etuktuk Satın Al

Proje, belirlediği hedeflere ulaşmak Binance blockchain’ini tercih ederek yapay zeka ve blockchain teknolojilerini başarılı bir şekilde birleşirmiştir. Proje, geleneksel TukTuk’ları düşük bir maliyet ile elektrikle çalışan eTukTuk’lar ile değiştirmeyi hedefliyor. Böylece, hava kirliliği sorununa bir çözüm sunulmuş olur ve aynı zamanda yaşam kalitesini de artırmayı misyon hâline getirir.

Meme coin tutkunlarına da eğlenceli bir seçenek

eTukTuk projesi, aynı zamanda kripto piyasasındaki oyun ve meme coin tutkunlarına eğlenceli bir deneyim ile kazanç elde etme fırsatı sunuyor. eTukTuk’ı diğer kripto projelerinden ayıran özelliği, blockchain teknolojisini kullanarak belirli bir sorunu çözmeyi amaçlayan özel bir proje olmasıdır. Proje sahip olduğu Proof of Staked Authority (PoSA) ile gerçek sorunlara çözümler sunarak sürdürülebilir bir dünya hedefine katkıda bulunur.

Ön satış ile erken dönem yatırımcısı olmak

TUK token’ları aşamalı bir ön satış ile yatırımcılara dağıtılacaktır. Toplam 2,000,000,000 adet TUK tokenı yatırımcılar tarafından satın alınmaya müsait olacaktır. Tüm tokenlar satıldığında ise ön satış sona erecektir. Bu ön satış 26 aşamadan oluşacaktır. Şu anda, ilk ve son ilk satış aşamaları arasında %40 oranında bir fiyat artışı gerçekleşmesi bekleniyor. Proje ekibinin şeffaf açıklamaları da bu ihtimali destekliyor.

Yüksek potansiyelli bir projenin erken dönem yatırımcısı olmak kârı maksimuma çıkaracağı için kritik bir öneme sahiptir. Ayrıca erken dönemde katılan yatırımcılar, yüzde 50’nin üzerinde yıllık getiri yüzdesi (API) ile yüksek stake getirilerinden yararlanabilirler. eTukTuk tokenlarına ön satış aşamasında iken sahip olmak istiyorsanız eTukTuk web sitesini ziyaret ederek kolayca bu yenilikçi projenin bir parçası olabilirsiniz.

Etuktuk Satın Al

coingape


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin