Görüş: “Neden 28.000 doların altında Bitcoin ticareti neredeyse imkansız?”
Görüş: “Neden 28.000 doların altında Bitcoin ticareti neredeyse imkansız?”

Görüş: “Neden 28.000 doların altında Bitcoin ticareti neredeyse imkansız?”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Analistler, Bitcoin’in nereye gittiğinin ölçütü olarak piyasa olgunlaşmasını tekrar tekrar kullanıyorlar. Bazen bu göstergeler, Bitcoin ticareti yapma olasılığının düşük olduğu seviyelerde çıtayı belirlemek için kullanılır. Geçen haftaki raporlara göre, popüler bir analist çıtayı 20.000 $ olarak belirledi; Bitcoin’in yalnızca son zamanlarda elde etmeyi başardığı bir fiyat işareti. Bunu biraz daha ileri götüren, son zamanlarda 28.000 $ ‘a düşmenin neredeyse imkansız olduğunu gözlemleyen zincir içi analist Ki-Young Ju.

Analist, bunu yakın tarihli bir Twitter gönderisinde duyurdu ve kurumsal yatırımcıların son ayı piyasasında düşüşleri satın alarak ağırlığını Bitcoin’in arkasına attığını açıkladı. Bu yatırımcıların, Bitcoin’in bu seviyede yeniden test yapması durumunda 30.000 $ fiyat bölgesinde ivmeyi sürdürme kapasitesine sahip olduğunu öne sürüyor.

BTC’yi 30-32k seviyesinde satın alan birçok kurumsal yatırımcı var. 2 Ocak’taki Coinbase çıkışı üç yılın en yüksek seviyesindeydi.

Spekülatif tahmin, ancak bu adamlar bu boğa rallisinin arkasındaysa, 30 bin seviyesini koruyacaklar. Bir düşüşümüz olsa bile, 28.000’in altına düşmez.

Buna karşılık, bazı topluluk üyeleri, boğa rallisi Bitcoin’i yeni zirvelere taşımadan önce piyasanın tersine dönme eğiliminde olduğunu düşünüyor. Bu analistler tarafından maksimum düşük olarak tahmin edilen 28.000 $ ve 20.000 $ fiyat seviyelerinin aksine, diğerleri dijital varlıkların her zamankinden çok değişken durumu göz önüne alındığında % 70’lik bir düşüşün sürpriz olmayacağı iddialar arasında.

Bu arada, teknik grafik gözlemcileri tam bir düşüş eğiliminin oluştuğunu belirterek, düzeltme için gereken yükseliş rallisinin yalnızca daha yüksek balina alımlarından önce geleceğini de sözlerine ekledi.

Bu arada, tweet’e verilen bir yanıt, bir yan veya ters hareketin daha gerçekçi olduğunu öne sürüyor.

Herkes bu baş ve omuzların düşüş eğilimi göstermesini istiyor. Çok kolay görünüyor. Her bir yükselen kama (tipik olarak düşüş), bu gidişat ters yönde kırıldı. Yine de mümkün, ancak benim iddiam biraz daha fazla veya YUKARI yönünde.

Geçen haftanın teknik tabloları Bitcoin ticareti için birden fazla yukarı yönlü hareket oluştuğunu gördü. Bu yükseliş eğilimi çizgisi, düşüş eğilimleri kadar yaygın olmasına rağmen, baskı kritik noktalarda tutulursa yine de piyasaya geri dönebilir.

Bitcoin, şimdiye kadar altının piyasa değerinin yalnızca % 2’sini çekebildi

Bitcoin Has Apparently Sucked Away Only 2% Of Gold’s Market Capitalization So Far

38.158 $ ‘lık yazım anında Bitcoin 40.000 $’ lık direnç seviyesini yeniden test etmekte zorlanıyor. Kazançlar birikmesine rağmen, fiyat reddi büyük hareketi bastırmaya devam ettiğinden, Bitcoin’in yukarıda belirtilen direnci yeniden test etmek için yeterli ivme kazanması daha uzun sürebilir.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin