Google NFT aramaları rekor kırarken bu hafta önemli bir NFT konferansı gerçekleşecek
Google NFT aramaları rekor kırarken bu hafta önemli bir NFT konferansı gerçekleşecek

Google NFT aramaları rekor kırarken bu hafta önemli bir NFT konferansı gerçekleşecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bu hafta, şimdiye kadar ki en büyük NFT konferanslarından birinin gerçekleşmesi bekleniyor. Bu konferansta NFT’ler hakkında geniş bir bilgi paylaşımı ve bu gelişen sektör hakkında önemli bilgiler sunulması bekleniyor.

Konferansı gerçekleştirecek olan kripto veri sitesi Coingecko tarafından şu duyuru yapıldı:

“GeckoCon- NFT çıldırıyor” olarak adlandırılan bu açılış konferansı, katılımcılarla etkileşime girmesi beklenen 3D avatarlarla, belki de konferansın neyle ilgili olduğuna dair önemli bir hatırlatma ile bu yıl sanal olarak gerçekleştirilecek.

NFT endüstrisindeki önemli isimlerin de meraklıları NFT’lerin şu anı ve geleceği konusunda aydınlatması bekleniyor.

Çarşamba günü başlayacak ve Cuma günü dek sürecek olan etkinlik, diğerlerinin yanı sıra sanat, müzik, koleksiyon, oyundan para kazanma, spor gibi NFT temalarından oluşan bir geniş bir perspektif sunacak.

Konuşmacı listesinde Akoin’in kurucusu ve aynı zamanda “Akon” olarak da bilinen rap şarkıcısı Aliaune Damala, Sandbox’ın kurucu ortağı Sebastian Borget, Immutable’ın kurucu ortağı Rob Furgurson ve Star Atlas CEO’su Michael Wagner gibi isimler yer alıyor.

Google, NFT aramaları zirve yaptı

Bu haberin ardından, Google’da NFT’ler için dünya çapında yapılan aramalar Pazar günü artmaya devam etti ve tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı ve ilgi grafiği 100 değeriyle ölçülen en yüksek ilgiyi gösterdi.

En yüksek ilgi 100 faktörü ile Çin bölgesinden geliyor, onu 76 ile Singapur ve 65 ile Hong Kong izliyor.

NFT’ler için küresel aramalar, ilgi değerinin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 62’den Eylül sonunda 41’e düştüğü Ağustos ayının sonundan itibaren kısa süreli bir ilgi düşüşü gördükten sonra artmaya devam etti.

İçerik oluşturucular çalışmalarını ifade etmenin yeni bir yolunu buldukça ve en önemlisi şaşırtıcı fiyatlarla sattıkça, NFT’ler yerini sağlamlaştırıyor.

Bu trenddeki yükseliş, D-Apps ve Defi’nin “amazonu” olmaya çalışan Meta (önceden Facebook) ve Microsoft dahil olmak üzere çeşitli şirketlerin Metaverse’e olan hızlı girişiyle daha da belirgin hale geldi.

Sanat ve koleksiyon ürünleri için ticaret hacimleri, 882,57 milyon dolarlık en büyük haftalık satışın gerçekleştiği Eylül ayına kıyasla düşük kalmaya devam etse de oyun NFT’lerinin satışları hızla artmaya devam ediyor, bu da kullanıcıların oyun endüstrisini gelecekte nasıl algılayacağının açık bir göstergesi.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin