Tezos ve Dash fiyat analizi: XTZ ve DASH için beklenen yön, teknik görünüm ve önemli seviyeler
Tezos ve Dash fiyat analizi: XTZ ve DASH için beklenen yön, teknik görünüm ve önemli seviyeler

Google mühendisi XRP, ADA ve BCH’nin geleceğini yorumladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2020’nin yıldızı DeFi sektörü durmak bilmeyen yükselişini sürdürüyor. Yılın başında 1 milyar dolarlık kilitli değere sahip olan endüstri, bu haberin yazıldığı sırada 7,82 milyar dolar tutuyor. Rakam bu süreçte yüzde 1200 arttı ama merkezsiz finans çılgınlığı daha yeni başlıyor gibi görünüyor. Bu konuyu ele alan bir Google mühendisi, DeFi projeleriyle büyük hacimli kripto para birimlerini kıyasladı ve dikkat çeken sözler sarfetti.

Yılın en dikkat çeken DeFi projesi YFI oldu

Bu muazzam büyümeden nasibini alan en dikkat çekici DeFi projelerinden biri, yEarn Finance’in tokeni YFI. Birleştirilmiş DeFi getirilerini tanıtan ilk proje olan proje, temmuz ayında hayata geçtikten sonra 31,60 dolardan işlem görmeye başlamıştı. O zamandan beri, YFI parabolik olarak yükseldi ve Bitcoin’i de geçerek şu anda 38.584 dolar civarında işlem görüyor.

Ancak bir Google Payments mühendisi, YFI gibi DeFi tokenlerinden çok daha yüksek değerlere sahip kripto para birimlerinin ekonomisini sorguladı. Bahsettiği kripto para birimleri Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin SV (BSV), Cardano (ADA), Stellar Lumens (XLM) ve EOS.

Google mühendisi: “XRP, BCH, BSV, ADA, XLM ve EOS… Tamamı değersiz!”

Google’dan Tyler Reynolds, 8 Eylül’deki bir tweet’te, yukarıda bahsedilen kripto para birimlerinin geleceği olmadığına inandığını ve YFI’dan daha değerli olmasının mantıksız olduğunu öne sürdü.

Reynolds’a göre, bu kripto para birimleri çok yüksek değerlemeleri üç temel yoldan biriktirdi: Sınırlı bir arz, piyasa manipülasyonu ve savunmasız yatırımcılara yoğun pazarlama.

Bekleneceği gibi, Reynolds’un iddiaları, bahsettiği kripto para birimlerinin hayranlarından tepki topladı. Örneğin, AkashiiX adında bir Twitter kullanıcısı, hem XRP hem de ADA’nın önümüzdeki dönemde ateşlenmeye hazır olduğunu ve Reynolds’un varlıklara yatırım yapmamak için korkunç bir karar aldığını belirtti:

2021’in sonunda XRP’nin 1 trilyon dolarlık, ADA’nın ise 50 milyar dolarlık piyasa değerlemesine ulaşacağını düşünüyorum. FUD yaymadan önce kendi araştırmanızı yapın. En azından bu 2 tokene yatırım yapmadıysanız sizin için üzgünüm.

Başka bir kullanıcı ise ADA ve EOS’u geleceği olmayan kripto para birimleri listesinden çıkarmayı önerdi çünkü ikisi de aktif topluluklara sahip gerçek projeler.

Bu arada meşhur bir yatırımcı, 100 kat yükseliş potansiyeli gördüğü 5 DeFi tokenini açıkladı. Buradan okuyabilirsiniz.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin