'Ethereum fiyatı' ve 'Dogecoin' Google'ın en çok aranan haberler listesine girdi

Google: ‘Dogecoin’ ve ‘Ethereum fiyatı’ en çok aranan 10 haber arasında!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası, geçen hafta sonu yaşanan en beklenmedik çöküşe rağmen yeniden yükseliş hızını artırmaya başladığında, sanal para birimlerinin kalıcı olduğu ortaya çıktı. Şaşırtıcı bir şekilde, Google trendleri tarafından yakın zamanda yayınlanan bir listede, Ethereum ve Dogecoin’in OG Bitcoin’den daha fazla haber değeri olduğu belirlendi. Dünyanın en çok aranan haberlerinin yer aldığı Google Trendler listesine göre ‘Dogecoin’ ve ‘Ethereum price (Ethereum Fiyatı)’ ilk on arasında yerini aldı.

Google Trendler: Dogecoin ve Ethereum fiyatı en çok aranan haberler arasında

Geçen hafta sonu, en beklenmedik kripto piyasası çöküşünde, merkezi olmayan piyasa son 15 ayda kaydedilen en büyük likidasyonla vuruldu. 2,5 milyar dolardan fazla kaldıraçlı pozisyon sadece 24 saat içinde tasfiye edildi. piyasa değeri 500 milyar doları aşan zararla yaklaşık %20 oranında düştü. Bununla birlikte, kripto sektörü, bu dev satıştan sonra tekrar yoluna girdi. El Salvador hükümeti gibi seçkin oyuncular daha fazla Bitcoin satın alırken, Ethereum fiyatı uygun bir şekilde 4 bin dolarlık sınırını aştı, Bitcoin ise 50 bin dolarlık desteği kırmak için mücadele etmeye devam ediyor. ‘Ethereum fiyatı’ Google’da en çok aranan 10 haber arasına girdi.

Ethereum L2 Ölçeklendirme Çözümleri

Ethereum’un yaklaşan L2 sahnesi ısınırken, nihai altcoin her geçen gün daha fazla çekiş gücü kazanıyor. Ethereum kurucusu Vitalik Buterin’e göre, Ethereum ağındaki Katman 2 ölçeklendirme çözümleri merkeziyetsiz piyasayı korurken Ethereum’u ölçeklendirmenin en güvenli ve en sürdürülebilir yolunu kolaylaştırarak kripto alanında devrim yaratacak.

Bu Ekim ayının başlarında Buterin, 2021 Şanghay Uluslararası Blok Zinciri Haftası’nda Ether’in L2’sinin ölçeklenebilirlik sorunlarını çözeceğini iddia ederek konuştu. Ethereum ağındaki merkezi olmayan finansın (Defi) şiddetli büyümesiyle birlikte devam eden takas edilemez tokenların (NFT’ler) çılgınlığı yerine, ana akım blok zincirinin aşırı kalabalık hale geldiğini ve yüksek işlem ücretleri gibi sorunlara neden olduğunu kaydetti. Bununla birlikte, ölçeklenebilirlik ve yüksek gaz ücretleri sorunlarına karşı blok zinciri ve NFT’lerin L2’ye aktarılmasını önerdi.

Doge ve ETH’nin yanında AMC de Google Trendler listesinde

Ethereum nihai altcoin olsa da, Dogecoin orijinal şaka tokenidir. Elon Musk’ın favorisi olan DOGE, merkezi olmayan endüstride kendini kanıtladı ve karmaşık teknolojiye sahip birkaç Alt-coin’in üzerinde bir yer buldu.

“Ethereum Price” ve “Dogecoin” ile birlikte “AMC Stock” da Google’ın en çok aranan ilk 10 haber listesinde yerini aldı. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en büyük sinema zinciri olan AMC, işine meme tokenlerini dahil etmekten çekinmiyor. Son zamanlarda AMC, hem Dogecoin hem de Shiba Inu’da ödeme kabul ettiğini duyurdu ve kriptodaki ticari devler için tarih yazdı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin