BTC piyasa değeri yeni dönüm noktasına yaklaşırken Bitcoin kriptonun 'Google' mı oluyor?
BTC piyasa değeri yeni dönüm noktasına yaklaşırken Bitcoin kriptonun 'Google' mı oluyor?

Google Bitcoin kara liste iddialarına yanıt veriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Google Bitcoin kara liste iddialarına yanıt veriyor. Bir Google temsilcisi, arama motorunun sistemlerini sık sık güncellediğini söyledi. Popüler kripto haber sitesi CCN.com, güncelleme sonucunda doğrudan kapanacaklarını açıkladı.

Google’dan Bitcoin kara liste iddialarına yanıt verdi

Popüler bir kripto para birimi haber sitesi olan CCN.com, son zamanlarda tüm işlemlerini durdurduğunu açıkladı. Haber sitesi Google’ın algoritmasındaki bir güncelleme nedeniyle okuyucu sayılarında azalma olduğunu bildirdi. Bunun için Google, güncellemenin web siteleri üzerindeki etkilerinin değişken olabileceğini belirtti. Savunma halinde olan bir Google temsilcisi, arama motorunun sistemlerini sıklıkla hızlı tempolu internet ortamına göre güncellediğini ve web’de arama yapanlara alakalı sonuçlar vermeyi hedeflediğini belirtti:

Herhangi bir güncellemeyle, bazı siteler geçmişte olduğu gibi çalışmayabilir, diğer siteler daha iyi performans gösterebilir.

CCN’nin kurucusu Jonas Borchgrevink, Google’ı 3 Haziran 2019’daki güncellemeden sonra CCN’nin trafiğini düşürmekle suçladı. Borchgrevink şunları söyledi: 

Arama trafiğimiz bir gecede %71’den fazla azaldı. Bununla birlikte, reklam gelirlerinde ciddi bir düşüş gördük. Bu, 3 Haziran’dan hemen sonra gerçekleşti ve sonrasında oranlar tutarlıydı. Son makalelerden hiçbiri geçen hafta Google’dan önemli bir trafik almadı. Bunu daha önce hiç yaşamadık.

Bitcoin haber siteleri, Google’ın güncellemelerinden endişe duyuyor

Jonas Borchgrevink’a göre, düşüş “% 90’dan fazla” idi. Kripto ve Bitcoin endüstrisindeki popüler medya sitesi Block, Google’ın güncellemesinde küçük etkilerle karşılaştı. Öte yandan popüler kripto para haber sitesi Coindesk, Google güncellemesinin sitede önemsiz bir etkiye sahip olduğunu belirtiyor. Cryptopotato’nun kurucu ortağı Yuval Gov, güncellemenin normalden daha fazla zorluğa neden olduğunu belirtti:

Her Google güncellemesinden sonra, genellikle olumlu ilerleme kaydeden değişiklikler görüyoruz. Bu kez olumsuz yönde etkilendik ve hızlı bir şekilde buna maruz kalan tek Bitcoin ve kripto para haber sitesi olmadığımızı keşfettik.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin