gerçek zamanlı kripto para değerleri

NYSE sahibi, kurumsal istemciler için kripto para verileri sağlayacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

New York Menkul Kıymetler Borsası’nın (NYSE) sahibi, kurumsal müşterilerine tüm dünyada bulunan kripto para değiş tokuşlarından gerçek zamanlı kripto para değerleri sağlamak için bir kripto para data feed’i (veri akışı) başlatacağını açıkladı.

Kurumsal müşteriler için gerçek zamanlı kripto para değerleri

Intercontinental Exchange (ICE) (en iyi NYSE operatörü) Perşembe günü bu duyuruyu yaptı. ICE Data Servis’in konsolidenin bir parçası olarak dağıtılacak hizmeti inşa etmek için Blokchain başlatılması için Blockstream ile ortaklık kurduğunu belirtti.

Hizmet, hedge fonlarına ve diğer kurumsal müşterilere, yüksek hızlı hisse senedi tüccarları ve varlık yöneticileri tarafından kullanılan veri türlerini sağlayacak. ICE, basit fiyatlama verilerinin yanı sıra müşterilere, piyasa hareketlerini öngörmelerine yardımcı olacak. Ayrıca borsalar arasındaki fiyat uyuşmazlıklarının sonucunda ortaya çıkan arbitraj fırsatlarından yararlanabilecekleri döviz tercihinde ayrıntılı bilgi sağlayacaktır. ICE Veri Hizmetleri Başkanı ve COO’su Lynn Martin şöyle dedi:

Kripto para birimleri ve borsalar arasındaki fiyat farklılıkları göz önüne alındığında, yatırımcıların kapsamlı bir fiyatlandırma kaynağına sahip olmaları kritik önemdedir.

Başlangıçta, kripto para veri akışı, gün sonu ve geçmiş verileri sağlayacak: Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin cash, Litecoin ve Dash.

Blockstream, hizmetin Bitbank, Bitfinex, BitMEX, Bitso, Bitstamp, BtcBox, BTCC, CEX, Coinfloor, Coincheck, ItBit, Gopax, OKEx, SurBTC, The Rock Trading, Unocoin, Vaultoro ve Zaif dahil olmak üzere 15’den fazla kripto para borsası verileriyle başlatılacağını söyledi. Ek olarak diğer borsaların gelecekte verilere katkıda bulunması bekleniyor.

Kurumlar kripto para pazarına göz atıyor

Kripto para veri akışının oluşturulması, kripto para pazarlarına doğrudan yatırım yapmak konusunda tereddüt içinde olan kurumsal yatırımcıların sisteme etkili bir şekilde göz atmalarını sağlayacak profesyonel araç olacağını gösteriyor.

Wall Street Journal gazetesine verdiği röportajda Martin, ICE’nin ilgili şirketleri adlandırmayı reddetmesine rağmen spot pazarların şeffaflığını artıracak bir hizmet için kurumsal yatırımcılardan çok sayıda talep aldığını söyledi.

Günümüzde, şifreleme piyasası verilerini sunan çoğu web sitesi perakende yatırımcıları hedeflemektedir. Şeffaflığın olmaması, yüksek hacimli yatırımcılar için yaygın riskler yaratabilir. Örneğin, ay başında, popüler CoinMarketCap sitesi, Güney Kore döviz verilerini kendi listesinden uyarıda bulunmadan kaldırdıktan sonra pazarda net bir tıkanmayı tetikledi.

ICE için bu hareket, kendisini ve yan kuruluşlarını kurumsal kripto varlık pazarının ön planında konumlandırmak için bir başka teklif sunuyor. Bununla birlikte bu tekliflerin henüz düzenleyicilerden onay alınması gerekmiyor.

CCN

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin