litecoin
Litecoin analizi: Desteğe tutunan LTC, önemli direnç noktası eşiğinde

Gemini listelemesi sonrası Litecoin fiyatı ne durumda?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün, birkaç kripto para için ilginç bir gün olacak gibi gözüküyor. Şu anda ise daha odak noktasında olan piyasalardan biri de Litecoin. Genel kazanımları elle tutulur değerlerde olmasa da Litecoin piyasa tarafından saygınlığını yitirmemiş bir proje. Bugünlerde ise Litecoin değeri üzerinde olumlu etkilere neden olabilecek ve yeniden sahneye çıkmasını sağlayan bazı gelişmelere tanıklık ediyoruz.

Litecoin fiyatı hareket etmeye başladı

Kripto para dünyasında sıklıkla ilginç gelişmeler yaşanır. Bilhassa kazançlar şu an tam olarak çok tatmin edici olmasa da, özellikle altcoinler, Bitcoin’e kıyasla bazı şeyleri biraz farklı yapma mücadelesi veriyorlar. Litecoin için momentum ise henüz beklenen seviyenin altında olsa da pozitif bir harekete sahip gibi duruyor.

Son 24 saat içinde, Litecoin değeri olumlu yönde yüzde 2 oranında bir artış sağladı. Fakat bu yükseliş eğiliminin devam edip etmeyeceğine dair henüz alınmış olan bir sinyal ile karşılaşmıyoruz. Yine de Bitcoin’e karşı yüzde 2,5 oranında bir yükseliş, bir miktar umut vadeden bir hareket olarak değerlendirilebilir. Ticaret hacmindeki genel bir artış ise hafta sonu gelebilecek ilginç hareketleri işaret ediyor gibi görünüyor.

Pattern Capital Management Litecoin’i yakından takip ediyor

Litecoin işlem hacminden bahsetmişken, Pattern Capital Management’in şu anda LTC ticaret pazarlarına yakından izlediği görülüyor. Şu anda gerçekleşmekte olan bir hacim artışı olduğunu iddia ediyorlar. Bu fa şu anki LTC değeri artışına denk geliyor. Hafta sonu ilk günlerinde 215 milyon dolarlık işlem hacmi, özellikle LTC için hiç de kötü bir rakam olarak gözükmüyor.

Litecoin 7 yaşında!

Ayrıca birçok insan Litecoin’in 7. Doğum gününü kutluyor. Bu süre zarfında Litecoin’in Gümüş Bitcoin’in ise altın olarak nitelendirildiği dönemlerin çok önemli bir kilometre taşı olduğunu görüyoruz. Çünkü birçok altcoin projesi o dönemde bir yılını doldurmadan ortadan kalkma eğilimindeydi. Litecoin, yıllar içinde yenilikçi gelişmeleriyle göz önüne gelmese de, bugün piyasadaki güçlü projelerin başında geliyor. Kuşkusuz bu durum en azından önümüzdeki birkaç yıl daha devam edecek.

Haftanın en büyük haberi Gemini listelemesi Litecoin değeri üzerinde nasıl etki yapacak?

Haftanın en büyük haberi ise nihayet Litecoin’i listeleyen Gemini kripto para borsasından geldi. Charlie Lee’nin birkaç ay önce böyle bir gelişmeyi ima ettiği gibi bu haber bir süredir gündemdeki yerini koruyordu. Birçok insan bunun olacağını zannetmiyordu. Ancak borsa sonunda Litecoin’i platformunda listeleyeceğini açıkladı. Litecoin bu bağlamda önümüzdeki Salı gününden itibaren platformda ticarete başlayacak.

Litecoin fiyat ivmesi hala ilk aşamalarında olmasına rağmen, bu konudaki gelişmelerin nasıl olacağını görmek ilginç olacak. Hafta sonları genellikle, esas olarak fiat döviz ticareti hacminin düşük olması nedeniyle, bir bütün olarak kripto para ticareti için beklenmedik fiyat hareketleri olabilir. Aynı zamanda, bazı ilginç gelişmelere de yol açabilir. Ancak Litecoin değeri önümüzdeki 48 saatte nereye gidecek bunu tahmin etmek zor gibi gözüküyor.

nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin