Veteran yatırımcıdan XRP yatırımcılarına kritik uyarı! “Çıkmaz sokak…”
Veteran yatırımcıdan XRP yatırımcılarına kritik uyarı! “Çıkmaz sokak…”

Gelecekte Ripple (XRP) için neler var? Ripple yetkilisi açıklıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple (XRP) ürün yönetimi yetkilisi Asheesh Birla, XRP’nin kısa vadeli fiyat volatilitesi ve pazarın uzun vadeli görünümünü inceliyor.

“Bu yılın fiyat çöküşü aslında kötü bir şey değil.”

PCMag ile yapılan son röportajda Ripple’dan Birla, Blockchain’deki çalışması ve kripto para birimleri üzerine yeni bir bakış açısı sunuyor. Ripple’ın XRP’si  ve Ethereum’un  Ether’i ikinci büyük kripto haline gelmek için uzun süredir mücadele ediyor. Şu anda ise XRP bu koltukta oturuyor. PCMag, fiyat volatilitesinin günlük operasyonlarında herhangi bir fark oluşturup oluşturmadığı Birla’ya sordu. Birla’nın bu soruya verdiği cevap şu şekilde:

Tüm pazarın uzun vadeli bir görünümünü alıyoruz.

Ripple yetkilisi, dijital varlıkların 2013’te neredeyse değersiz olduğu durumlarda fiyatın bir etken olmadığını belirtiyor. Gerçek meselelerin çözülmesine odaklanmayanların piyasanın dışında kalmasına yardımcı olabileceğinden, bu yılın fiyat çöküşünün aslında kötü olmadığını da ekliyor. Birla, Blockchain’in gerçek dünya sorunlarını çözmesi gerektiğini söylüyor. Ripple yetkilisine göre, Blockchain kullanıyorsanız bir deneyimi 10 kat artırmazsa, bunları kullanmanın bir anlamı yok.

Ripple (XRP) fiyatı momentumu sağlamaya çalışıyor

Gelecekte Blockchain ve Ripple (XRP)  için neler var?

Ripple yetkilisi, Ripple’ın Santander, BBVA ve AMEX gibi bankalarla ve finans kurumlarıyla çalışma kararı aldığına ve başkalarının da bundan para kazandığına inandığını belirtiyor. Birla, Ripple altyapısının üzerine inşa edilen XRP’nin benimsenmesini arttıran şirketlerden umutlu. Ripple yetkilisi konuya yönelik şunları söylüyor:

XRP’nin üzerine uygulamalar yapan birçok şirkete bakacağım. Ripple, sınır ötesi ödemeli bir şirket. Bobin, mikro ödemelerden sonra XRP defterinin üstüne inşa edilen bir başka şirket. Bu, tarayıcıdan geçen bir teknoloji ve ardından akış içeriği için otomatik olarak ödeme yapmak için farklı web sitelerine gidersiniz. Omni, ürünleri kiralamak ve depolamak için XRP’yi kullanmaya çalışan bir başka şirket.

Birla, bu projelerin Xpring tarafından finanse edileceğini ve bunun Ripple’ın XRP defteri ve XRP dijital varlıklarını kullanan şirketlere yardımcı olacağını ekliyor.

Blokt

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin