Game of Thrones’un Arya Stark’ı Bitcoin sorusu sordu, Elon Musk cevapladı!
Game of Thrones’un Arya Stark’ı Bitcoin sorusu sordu, Elon Musk cevapladı!

Game of Thrones’un Arya Stark’ı Bitcoin sorusu sordu, Elon Musk cevapladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Game of Thrones TV dizisinde Arya Stark’ı canlandıran oyuncu Maisie Williams, Twitter üzerinden 2,7 milyon takipçisine “Bitcoin almalı mıyım?” diye sordu. Topluluktan aldığı binlerce yanıtın yanı sıra Barry Silbert, Mike Novogratz ve hatta Elon Musk da ünlü oyuncuya yanıt verdi.

“Bitcoin satın almalı mıyım?”

1997’de doğan Margaret (Maisie) Williams, profesyonel çıkışını 2011’de HBO ortaçağ fantastik dram dizisi Game of Thrones’ta Arya Stark olarak yaptı. TV dizisi, sonrasındaki on yılda oyuncuların şöhretini artıran küresel bir fenomen haline geldi.

Williams, unutulmaz rolünün yanı sıra dün kripto para birimi topluluğunun dikkatini çekti. Zira Bitcoin’de long pozisyon alıp almaması gerekip gerektiğini sordu.

Elbette topluluk bu tweet karşısında sessiz kalmadı. Bu yazının yazıldığı sırada yaklaşık 800.000 kişinin oy verdiği devasa ankette %54’lük kesim hayır cevabı verdi.

Anket yaklaşık 8 saat içinde bitecek, bu nedenle bir geri dönüş şansı hâlâ var.

Pek çok ünlü isimden yanıt gecikmedi

TRON’dan Justin Sun, “Evet! FOMO zamanı!” yanıtını verirken Galaxy Digital kurucusu ve CEO’su Mike Novogratz da cevabında son derece olumluydu. Hatta dün gece 15.800 dolardan daha fazla BTC aldığını söyledi. BTC’nin 20.000 dolara ve ardından 65.000 dolara çıkacağını tahmin etti. Novogratz ayrıca “tonlarca yeni alıcının” ortaya çıktığını ve Bitcoin’in 21 milyon tokenlik sınırlı arzını vurguladı.

Diğer topluluk üyeleri ise hizmetlerini tanıtma fırsatı buldular. Grayscale’in ana şirketi Digital Currency Group’un CEO’su Barry Silbert, Grayscale’e bir göz atmasını tavsiye etti.

Winklevoss’un kurduğu kripto para borsası Gemini’nin resmi hesabı biraz daha incelikliydi ve bazı Game of Thrones referanslarını kullandı.

Elon Musk dizileri karıştırdı

Elon Musk ise Maisie’nin oynadığı diziyi karıştırmış gibi görünüyor. Kendisi “Witcher’ına bir Bitcoin at.” yorumunda bulundu. The Witcher, Game of Thrones ile birkaç benzerliği olan bir fantezi drama olsa da, aslında tamamen farklı bir yapım.

Bu yazı ilk olarak Cryptopotato’da yayımlanmıştır.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin