Floki Inu (FLOKI) yatırımcıları, Binance ve Coinbase listelemesi için imza topluyor: Son durum ne?
Floki Inu (FLOKI) yatırımcıları, Binance ve Coinbase listelemesi için imza topluyor: Son durum ne?

Floki Inu (FLOKI) yatırımcıları, Binance ve Coinbase listelemesi için imza topluyor: Son durum ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Floki Inu, Binance’de listelenmek için dilekçe kampanyası başlattı. Dilekçe o zamandan beri 14.000 imza topladı. Floki Inu topluluğu ayrıca Coinbase’de listelenmek için başka bir kampanya yürütmeye başladı.

Meme tokenler büyümeye devam ederken, Floki Inu tokeni kripto alanında çok fazla dikkat çekmeye başlayan tokenler arasında yer alıyor. Floki Inu topluluğu şimdi bir Binance listesi için bir dilekçe üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Binance, en büyük kripto para borsası platformu olarak yer aldığı için Floki Inu (FLOKI/USD) listelenirse eğer ticaret hacimlerini ve fiyatları artırmada önemli bir rol oynayabilir.

Floki Inu, listelenmek için Binance’e dilekçe verdi

Floki Inu topluluğu Change.org’da yürüttüğü kampanyada 14.000’den fazla imza topladı. Meme para piyasadaki en yenilerden biri ve sadece dört ay içinde piyasa değeri 2.6 milyar dolara yükseldi. Şu anda piyasa değerine göre en iyi 70 kripto para arasında yer alıyor.

Dilekçe, bu büyümeyi Binance‘in token listelemesinin nedenlerinden biri olarak gösteriyor. Dilekçede ayrıca Floki Inu şu anda 310.000’den fazla sahibi olduğu ve önde gelen borsalardan herhangi birinde listelenmemesine rağmen işlem hacminin 280 milyon dolara ulaştığı belirtildi.

Meme coin topluluğu ayrıca Coinbase’de listelenmek için başka bir kampanya daha yürütüyor. Bu kampanya ile birlikte yaklaşık 30.000 imza toplandı.

Floki Inu’nun dikkat çeken pazarlama taktikleri

Meme coin ayrıca “dünya çapında süper agresif pazarlama kampanyalarına” yatırım yaptığını her fırsatta belirtiyor. Topluluğa göre, pazarlama kampanyaları meme parasını piyasa değerine göre çoğu kripto paradan daha popüler hale getirdi.

Tokenin en son pazarlama kampanyası, Londra toplu taşıma sisteminde yapılmıştı. Kampanyada “Kaçırılan Doge? Floki’yi al.” şeklindeydi. Bu kampanya ilgi çekmesine rağmen, Londra Ulaşım Otoritesi reklamı iyi karşılamadı ve o zamandan beri kripto para reklamlarına yönelik inceleme kararı aldı.

Yetkili kurum, tokenin reklamını indirdi ve halka açık yerlerden benzer reklamları önleyeceğini belirtti. Kurum, düzenlemeye tabi olmayan finansal varlıkların teşvik edilmesinin, piyasanın riskli yapısı nedeniyle yatırımcıları zarara uğratabileceğini belirtti.

Ancak Floki ekibi, Londra’daki reklam baskısına karşı çıkarak bunun “kripto paraya ve insanların seçim özgürlüğüne karşı bir saldırı” olduğunu açıkladı.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin