Floki Inu fiyatı, düşüşü tersine çevirebilir.

Floki Inu fiyatı, boğa ivmesi arttıkça kırılmaya hazır görünüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Floki Inu fiyatı, 18 Kasım’daki yükselişinin ardından önemli bir direnç bariyerini aşamadığı için geri çekildi. Bu düşüş, meme coinini yeni bir yükseliş trendinin başlangıcını tetikleyebilecek hayati seviyede bir talep bölgesine itebilir.

Floki Inu fiyatı, düşüş eğilimini tersine çevirebilir

Floki Inu, bir haftadan biraz fazla bir süre içinde %587’lik bir yükselişin ardından 4 Kasım’da tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,000405 dolara ulaştı. Birçok yatırımcı burada da kâr elde etmeye devam etti ve bu da yavaş bir konsolidasyon düşüş trendine yol açtı. 15 Kasım’da FLOKI, 0,000221 ABD doları destek tabanının altına düştü. Ayrıca, şu anda işlem gördüğü yer olan 0.000160 dolara %30’luk bir düşüş yaşadı.

İlginç bir şekilde, 0,000121 ila 0,000150 dolar arasında değişen bir talep bölgesi, onu daha dik bir düşüşten kurtarmayı başardı. Bu alana bir dalış, satın almayı yenileyecek ve potansiyel bir yükselişe yol açacaktır.

Aksine, Floki Inu fiyatının karşılaşacağı ilk engel olarak 0.000179 dolar geliyor. Bu seviyenin temizlenmesi, yükseliş trendini teyit edecek ve FLOKI’yi 0,000221 dolardan bir sonraki seviyeye taşıyacaktır. Bu artış toplamda 0.000121 dolardan %48’lik bir kazanç ortaya koyacaktır.

23 Kasım Floki Inu fiyatı

Kripto para yatırımcıları, yukarıdaki yükseliş senaryosunun Floki Inu fiyatının 0,000121 ila 0,000150 dolarlık talep bölgesinden sıçradığını varsaydığını unutmamalıdır. Bu bariyerin üzerinde tutunamamak ve 4 saatlik mum çubuğunun 0,000121 doların altında kapanmasıyla sonuçlanan artan satış tarafı baskısı, daha düşük bir dip oluşturacak ve yükseliş tezini geçersiz kılacaktır.

Böyle bir senaryonun yaşanması halinde, piyasa katılımcıları Floki Inu fiyatının 0,000833 dolara düşmesini bekleyebilir.

FXstreet

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin