5 Ağustos Litecoin (LTC) fiyat analizi ve uzman görüşleri
5 Ağustos Litecoin (LTC) fiyat analizi ve uzman görüşleri

Flaş yükseliş: Litecoin (LTC) bir saat içinde yüzde 5 arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CoinMarketCap’taki yedinci en büyük kripto olan Litecoin (LTC) son birkaç haftadır bu sırayı alabilmek için mücadele ediyordu. Bununla birlikte, uzun bir düşüş eğiliminden sonra boğa, yeşil çayırlara doğru yöneliyor. Kripto para yazım zamanında sadece bir saat içinde şaşırtıcı bir %5,6 oranında büyüme kaydetti.

Kaynak: CoinMarketCap
Kaynak: CoinMarketCap

Litecoin (LTC) ayı piyasasının ortasında çiçek açıyor

CoinMarketCap’a göre LTC, 1,6 milyar dolarlık piyasa değeri ile 27,66 dolar olarak değerlendi. Kripto paranın 24 saatlik ticaret hacmi %6,40 oranında artışla 448 milyon dolar olarak kaydedildi. LTC geçen hafta toplamda %8,48’lik bir büyüme kaydetti.

DOBI trade, LTC/BTC çiftindeki en yüksek 67 milyon dolarlık ticaret hacmini kaydetti. DOBI trade’i EXX izledi ve LTC/USDT çifti ile 43 milyon dolarlık ticaret hacmine ulaştı. Üçüncü sırada, LTC/USDT çifti ile 29 milyon dolarlık bir hacmi yöneten OKEx var.

CoinGate’in duyurusu, fiyat artışını tetikledi

Santa Clara Üniversitesi’ndeki profesör Atulya Sarin, konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Güneş battığında ve karanlıktan hemen önce sekiz dakikalık bir süre varmış gibi. Litecoin yedinci dakikasında.

LTC, diğer kripto para birimlerine göre oldukça iyi performans gösteriyor ve kripto paranın başarısı, çok beklenen Lightning Network’ün konuşlandırılmasına işaret eden CoinGate’in duyurusuyla bağlantılı görünüyor.

Charlie Lee başardı: Litecoin, Bitcoin Cash’i geride bıraktı

LTC’nin kurucusu Charlie Lee de kısa bir süre kripto paranın BCH’nin yerini devraldığını belirterek gündemde yer aldı. Charlie Lee, 25 Şubat 2018’de kişisel Twitter hesabından Litecoin ile ilgili olarak bir öngörüde bulundu ve LTC’nin BCH’yi geçeceğini öne sürdü. Lee’nin tahmini sonunda gerçekleşti.

Litecoin piyasa değeriyle ön sıralara yükseldi ve 7. sırayı alarak Bitcoin Cash (BCH) ve Bitcoin Satoshi Vision’ı (SV) arka sıralara gönderdi. Piyasadaki fiyat hareketlerinin yanı sıra Lee, Litecoin‘in benimsenmesinin de arttığını belirtiyor ve şu açıklamayı yapıyor:

Litecoin’de yakında LN ödemelerini kabul eden 1.000’den fazla işletme olacak! Teşekkürler CoinGatecom!

Kripto para yedinci pozisyonda güçlü duruyor ve bu düşüş pazarında kademeli olarak büyüyor gibi görünüyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin