Kripto para birimleri 2019 da en büyük teste tabi tutulacak
Kripto para birimleri 2019 da en büyük teste tabi tutulacak

Flaş kripto para haberleri: XRP’nin artan hakimiyeti, Bitcoin’in Lightning Network’ü, TRON listelemesi ve daha fazlası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP’nin artan hakimiyetinden Bitcoin’in Lightning Network’üne ve Ethereum Enterprise Alliance’ın genişlemesine kadar, burada kripto dünyasındaki flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun!

İşte bugünün flaş kripto para haberleri

Ripple ve XRP haberleri

XRP’nin pazar hakimiyeti yükselişte. 15 Eylül’de XRP, toplam kripto para biriminin piyasa değerinin yaklaşık %5,65 arttırdı. CoinMarketCap’e göre bu sayı iki kattan fazla arttı ve şu an %11,92 seviyesinde duruyor. Bu arada, Ripple’daki çalışanlar üzerinden yapılan yeni bir anketin sonuçlarına göre, çalışanlar şirketi benimsiyor.

Bitcoin haberleri

Bitcoin’in Lightning Network gücü geçen hafta önemli ölçüde arttı. 1ML’den gelen yeni sayılar, yeni node’lerin eklenmesiyle ağın toplam kapasitesinin yaklaşık %300 arttığını gösteriyor.

Ethereum haberleri

Ian Mcleod: “Ethereum’un fiyatı birkaç haftadır ayı bölgesinde bulunuyor.”

Ethereum Enterprise Alliance, Seul’de yeni bir bölge merkezi açtı. Ethereum Blockchain lideri Joonho Park, AÇA standartlarının ve sertifika programlarının Blockchain ve kripto paraların küresel olarak benimsenmesini hızlandırabileceğini belirtiyor. AÇA, Ethereum tabanlı kurumsal Blockchain çözümleri için yeni standartlar oluşturmaya odaklanan 300’den fazla şirketten oluşuyor.

Stellar Lumens haberleri

Lightning Network yaklaşık bir hafta içinde Stellar ağında başlatılacak.

Litecoin haberleri

Bir dizi tweet’de Litecoin kurucusu Charlie Lee, ilk günlerde ağdaki 51 saldırılarını nasıl durdurduklarını anlatıyor.

TRON haberleri

TRON (TRX) şimdi Huobi Cüzdan’da mevcut. , TRON’u cüzdanda saklayan müşterilere toplam 400.000 TRX veriyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin