Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini
Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini

Flaş kripto para haberleri: Wall Street oyuncularının Bitcoin ve kripto boğaları için uğraşı,  Stellar’ın Avrupalı ortağı , XRP, TRON, Ethereum, Litecoin, IOTA ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve kripto paralar ile ilgili büyük bir onaydan, Stellar’da yeni bir ortaklığa kadar yaşanan flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin ve kripto para haberleri

Bu aralar ismini çok duyduğumuz Wall Street‘in enerji santrali Fidelity, merakla beklenen kripto ticareti ve saklama platformundaki son gelişmeyi açıkladı.

Yayınlanan blog gönderisine göre, 7.2 trilyon ABD doları müşteri varlıklarına sahip olan Fidelity, büyük kurumsal müşteriler için profesyonel kripto hizmeti sunduğunu doğruladı. Ayrıca Fidelity, son aşamaya geldiğini ve çok yakında resmi olarak başlayacağını söylüyor. Ve konu hakkında şu açıklamayı yapıyor:

Hem saklama platformumuz hem de ticaret mekanımızla mevcut çözümlerin gerekliliklerini ve standartlarını aşmaya kararlıyız. Bu çalışma, Fidelity Digital Assets’taki herkesi gerçekten etkiliyor ve ilham veriyor. Bitcoin’in ilk dijital nakit formu olmadığını biliyoruz, ancak oluşturduğu dönüşüm potansiyelinin farkındayız.

Ripple ve XRP haberleri

Ripple, The Ripple Drop’in son bölümünü yayımladı.

Yayınlanan bölümde, InstaReM CEO’su Prajit Nanu ile şirketinin RippleNet ile olan deneyiminden bahseden CTO David Schwartz’ın XRP defterinde uyguladığı bir güncellemeyi içeriyor .

Bitcoin, XRP, Ethereum, Litecoin haberleri

Almanya’nın en büyük ikinci borsası, yakın zamanda yeni bir kripto borsa uygulaması olan Bison’u yaygınlaştırmayı planladığını açıkladı.

Yeni başlatılan kripto para borsası Bison, diğer Avrupa ülkelerine de şube açmaya hazırlanıyor. Ancak ne zaman ve hangi ülkelere açılacağı henüz açıklanmadı.

TRON haberleri

TRON’un BitTorrent Token’i (BTT), piyasa izleyicisi CoinGecko’ya göre, Binance ve Upbit kripto borsalarında işlem görmeye başladı. Binance’de BTT, Bitcoin, Tether ve Binance kripto parası ile eşleştirildi. Upbit’te ise BTT’yi sadece kendi kripto parası ile eşleştirdi.

Stellar Lumens haberleri

Stellar merkezli mikro ödemeler startup’ı SatoshiPay, Avrupa’nın en büyük gazete ve dergilerinden bazılarına sahip olan yayınevi Axel Springer ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Şirket tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

31 Ocak 2019’da başlayan SatoshiPay ve Axel Springer SE ortaklığı, müşterilerin dijital SatoshiPay cüzdanı ile içerik için ödeme yapmalarını sağlayacak. Blockchain teknolojisi ile güçlendirilen cüzdan, kullanıcının, yayıncıya, aracı olmadan doğrudan ödeme yapabilmesine imkan sağlayacak.

IOTA haberleri

IOTA dolandırıcılığında çalınan 11 milyon doların neredeyse tamamı geri alındı. IOTA başkanı ve kurucu ortağı Dominik Schiener, Reuters’e, paranın polis denetiminde güvende olduğunu söyledi. Europol’e göre, İngiliz asıllı bir adam IOTA kullanıcıları için sahte bir web sitesi başlatarak kripto paraları çaldı. Fakat çalınan kriptolar paraya dönüştürülmeden saklanan sunucuda ele geçirildi.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin