Bu altcoin yılın başından beri yüzde 75 yükseldi! BTC’yi geçebilir mi?
Bu altcoin yılın başından beri yüzde 75 yükseldi! BTC’yi geçebilir mi?

Flaş kripto para haberleri: Kripto analistleri Bitcoin’in dip ve tavan fiyatını buldu, XRP, Ethereum, TRON, Stellar ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in fiyat hareketinden, Ethereum yeni güncellemesine kadar, kripto dünyasında çığır açan flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin ve kripto para haberleri

Kripto analisti Alec Zoupsnis ve Rhythm Trader, Bitcoin’in fiyat hareketleriyle ilgili Twitter’da anlık bir görüntü sundu. Hikaye tekrarlanırsa, Bitcoin büyük olasılıkla en alt seviyeye ulaşmış ve 2021’in başında 22.000 dolar seviyesine ulaşacak.

https://twitter.com/Rhythmtrader/status/1106343612760117249

Ripple ve XRP haberleri

Ripple CTO’su David Schwartz, Blockchain ve XRP’nin geleceği olan Bitcoin hakkındaki son düşüncelerini ve Ripple’yi anlatıyor. Business Insider’dan, Sarah Silverstein ile yaptığı röportajı aşağıda izleyebilirsiniz.

Ethereum haberleri

Ethereum’u ölçeklendirme çözümünün geliştiricisi olan Prysmatic Labs, Ethereum 2.0 güncellemesini paylaştı. Son sayı, ağ direncini arttırma çabalarını ve “sonsuza kadar çalışabilecek” bir Blockchain oluşturma çabalarını tartışıyor.

https://twitter.com/terenc3t/status/1106265568720490496

Stellar haberleri

Eski Mozilla COO’su Denel Dickson şimdi Stellar Development Foundation’ın CEO’su. Bu görev daha önce Stellar’ın kurucusu Jed McCaleb tarafından yapılmıştı. Dickson, amacının finansmanın geleceğini değiştirmeye yardımcı olmak olduğunu söyledi ve şunları ekledi:

Yaptığım işin bir hedefi olduğunda ve değişim için çaba gösterdiğim zaman elimden gelenin en iyisini yaptığımı biliyorum. Bu yüzden 1 Mayıs’ta Stellar Geliştirme Vakfı’na yönetici direktör ve CEO olarak başlayacağım.

Harika bir vizyon: Stellar ve SDF, dünyanın ekonomik potansiyelini ortaya çıkarmayı, parayı daha akıcı hale getirmeyi, pazarları daha açık ve insanları güçlendirmeyi umuyor. Ve büyük düşünmek, herhangi bir ürünün dışında, herhangi bir sorunun dışında, beni her zaman harekete geçiren bir şey.

TRON haberleri

Merkezi olmayan uygulamalar hakkında en son haftalık rapor çıktı. Bu sürüm, bir dizi yeni çevrimiçi oyunu vurguluyor ve DApps oyun ve oyun uygulamalarının web üzerindeki genel popülaritesini ortaya koyuyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin