Flaş kripto para haberleri: Dev Bitcoin, Ripple, Ethereum ve EOS balinaları harekette! En güncel: Cardano, Litecoin, TRON ve IOTA haberleri
Flaş kripto para haberleri: Dev Bitcoin, Ripple, Ethereum ve EOS balinaları harekette! En güncel: Cardano, Litecoin, TRON ve IOTA haberleri

Flaş kripto para haberleri: Borsa’nın Bitcoin üzerindeki etkisi, TRON’daki yeni dönüm noktası, XRP’nin üssün genişletilmesi ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Borsa’nın Bitcoin üzerindeki etkisinden TRON’daki yeni bir dönüm noktasına ve XRP’nin üssün genişletilmesine kadar, kripto dünyasında çığır açan flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin haberleri

CNBC’de yayınlanan Crypto Trader programında, borsadaki düşüşün fon yöneticilerini Bitcoin’e yönelmeye ikna edeceği belirtildi.

Program sunucusu Ran NeuNer’in haberine göre, Noel tatilindeki kripto pazarı hacimleri, gelişmekte olan teknolojinin daha geniş uluslararası çekiciliğine de işaret ediyor.

Ripple ve XRP haberleri

İki yeni kripto para borsası, XRP‘yi baz para birimi olarak ekleyerek Binance’i takip etti. Avustralya’nın BTCEXA’sı ve Hindistan’ın CoinDCX’i de, XRP ile eşleştirilmiş token sayısını artırdıklarını duyurdular.

Ethereum ve Raiden haberleri

Raiden Network’ün Alpha sürümü şimdi Ethereum ana ağında yayında.

Raiden, Ethereum’un ölçeklenebilirliğini ve güvenliğini önemli ölçüde artırmak için tasarlanmış bir katman-2 çözümüdür.

Red Eyes ile Raiden Ağının ilk sürümü Ethereum ana ağında başarıyla dağıtıldı. Bu sürümün temel amacı akıllı sözleşmelerin ve ana protokol savaşının ana ağ üzerinde test edilmesini sağlamak. Bunu sağlamanın bir parçası olarak, sürüm için özel olarak bir bug bounty (hata bulma ödülü) oluşturuldu. Bug bounty hakkında daha fazla bilgi buradan edinebilirsiniz.

EOS haberleri

EOS artık Travala’da mevcut.

“Crypto Expedia”, kullanıcıların Bitcoin, XRP, Ethereum, Litecoin, Dash, Binance Coin, Stellar, TrueUSD ve Travala gibi çeşitli kripto para birimleri kullanarak yarım milyondan fazla otel rezervasyonu yapmasını sağlar.

Stellar Lumens haberleri

Donanım cüzdanı ELLIPAL şimdi Stellar‘ı (XLM) destekliyor.

Cüzdan, akıllı telefon benzeri bir pakette, bir Ledger veya Trezor donanım cüzdanı gibi çalışmak üzere tasarlanmıştır.

TRON haberleri

TRON, Ethereum ağını terk ettikten ve kendi ana ağını geçtikten altı ay sonra bir milyondan fazla kullanıcı adresine ulaşarak çok üstün bir performans sergiledi.

Ethereum’un bir rakibi olan TRON, merkezi olmayan uygulamalar geliştiren Blockchain geliştiricileri için lider ekosistem olmayı hedefliyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin