Flaş kripto para haberleri: Bitcoin’in tehlikeli seviyesi, XRP, Ethereum, TRON, Stellar, Litecoin ve daha fazlası
Flaş kripto para haberleri: Bitcoin’in tehlikeli seviyesi, XRP, Ethereum, TRON, Stellar, Litecoin ve daha fazlası

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin’in tehlikeli seviyesi, XRP, Ethereum, TRON, Stellar, Litecoin ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir Bitcoin trader’ın yeni kripto uyarısından XRP, Bitcoin SV ve Basic Attention Token için yeni borsalara kadar flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin haberleri

Eski Uluslararası Para Fonu ekonomisti Mark Dow, Bitcoin’in yakında 5.000 – 6.000 dolara ulaşamaması durumunda, ayı piyasası kaldığı yerden devam edeceğini söyledi. Ve eğer Bitcoin 3.190 doların altına düşerse, Dow uzun vadeli HODLer’ların bile pozisyonlarını bozacaklarını söylüyor. Fakat, ayı piyasası eğilimleri, dik ve uzun süreli düşüşlerin ardından çok uzun bir toparlanma olduğunu göstermekte.

Dow, Bitcoin’in uzun vadeli ayı piyasasında başarılı bir bahis oynadı ve geçtiğimiz yılın kripto çılgınlığında Bitcoin’de kısa pozisyonlar aldı. Bitcoin’in 2018’in tamamındaki dik ve istikrarlı bir şekilde düşüşünün ardından, bir haftadan kısa bir sürede Bitcoin’lerini elden çıkardı.

CoinCentral’dan Donald Pendergast’a göre,

Kasım 2013 ile Şubat 2014 arasında gerçekleşen yaklaşık yüzde 93’lük düşüş, tamamlanması yalnızca 84 gün sürdü. Dip bir kez yerleştiğinde, Bitcoin’in yeni bir ATH (en yüksek seviye) (Mart 2017) elde etmesi için yaklaşık 10106 güne ihtiyaç duydu. Bitcoin’in 2011’deki yüzde 94’lük düşüşü, yeni bir ATH’yi görmesi için yaklaşık 500 gün geçmesi gerekti. Küresel piyasa ise Bitcoin’e nazaran daha kötü durumlar yaşadı. NASDAQ 100 endeksi (QQQ) yüzde 83,6 düştükten sonra (Mart 2000 – Ekim 2002), yeni bir ATH yapmadan önce 16,75 yıl süren inanılmaz bir süreye ihtiyaç duydu.

Ripple ve XRP haberleri

XRP, Kasım sonunda başlatılan yeni BAE kripto borsası Bitex’e geliyor. Dubai merkezli döviz bürosu, müşterilere, kredi kartı veya banka kartı ile banka havalesi gibi çeşitli ödeme seçeneklerine erişim imkanı sunuyor. Kripto borsası aynı zamanda bir nakit depozito hizmeti de sunacak.

https://twitter.com/bitexuae/status/1078183218476535809

Bitex UAE’nin CEO’su Monark Modi’nin

BAE müşterileri, dijital para birimlerini güvenli bir şekilde satın almak ve satmak için daha fazla seçeneğin sunulmasını istedi. Müşteriler bir süredir uluslararası ticaret platformlarını kullanabilmekle birlikte, yerel bir borsa erişimine sahip olma imkânına da sahip olacaklar. BAE merkezli bir şirket aracılığıyla alım satım yapmak, müşterilerin öncelikle daha yaygın olarak kabul edilen bir para birimi ile takas etmek yerine kolayca yerel para birimlerini yatırmalarını sağlıyor.

Bu arada, Next Web’in Hard Fork’u, Ripple ve XRP hakkındaki yıllık incelemesini yayımladı. Buradan kontrol edebilirsiniz.

Ethereum, Litecoin, Dogecoin ve Enjin Coin haberleri

Ethereum tabanlı kripto oyun platformu Enjin Coin, reklamsız yeni bir Ethereum Blockchain kaşifini piyasaya sürdü. EnjinX, 2019’da Litecoin ve Dogecoin’in desteği ile çalışacak.

TRON haberleri

TRON, Network’te bulunan 70’den fazla merkezsiz uygulamaların listesini yayınladı. Listeyi DappReview’da kontrol edebilirsiniz.

Stellar, Bitcoin SV, Basic Attention Token, Mobius haberleri

ABD kripto para birimi borsası Bittrex, ilk Stellar tabanlı ICO olan Mobius’u listeledi. Mobius, hızlı ve ücretsiz mobil ödemeleri akıllı telefonlara entegre etmek için tasarlanmış bir mobil kripto cüzdanı. Ayrıca Bittrex, USD kripto-fiat pazarlarına Basic Attention Token ve Bitcoin SV (BSV) ‘yi de ekledi.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin